Skocz do zawartości

http://brum-brum.pl/

Lukas_79

Rekomendowane odpowiedzi

Mi osobiście jest wygodnie, że widzę jakie katalogi osobno, a nie w "paczkach".

Dokładnie. Szczerze? Nie bardzo widze sens całego zamieszania. Więc może zaprzestańmy robić offtopic.

www.tebim.pro - Rozwiązana dla e-biznesu.

Nie rozumiem po co się czepiasz?

Poluźnij...

Ty kupiłeś, czy Lukas?

Łukasz, Łukasz, nie ja. Ja mam swoje pięć i na razie wystarczy:)

Nie bardzo widze sens całego zamieszania. Więc może zaprzestańmy robić offtopic.

Dobrze mówi, dać mu wódki.

Oczywiście mój post to był sarkazm. Widzę jednak, że nie wszyscy to załapali. Część wręcz się nieziemsko nakręciła.

Pis Panowie i Panie. :)

już wspomniałem że mam ten sam problem i moglbym kilkadziesiat tematow zalożyc ale ... ograniczyłem się do kilku a reszte wysyłam mejlem. Zawsze mozna zrobić to co Lukas - zalozyć swoj własny spis :)

ale chyba offtop sie zrobił ....

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 1 rok później...

Szkoda, dobry to był katalog [*] ...

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności