Skocz do zawartości

samoaktualizujacy serwis

deos

Rekomendowane odpowiedzi

P.S. Niektóre portale nie wyrażają zgody na wyświetlanie ich treści z RSS na stronach internetowych i na forum były już opisywane problemy i spory z administracją portali z tego powodu.

A możesz podać linka do tego tematu gdzie jest dyskusja na temat tego problemu? Zainteresowało mnie to...a znaleźć nie mogę

..:: Strony WWW ::....:: Nowe technologie ::....:: Hurtownie ::....:: Reszte znajdziesz w google.pl ::..

Jakiś miesiąc temu rzuciłem się z dobrą wolą przetestowania. Myślę 10zł ;) nie pieniądze.

Wolałbym jednak za nie piwko kupić.

Zrobiłem test i kaszanka. Nie ma co marzyć o instalacji. Chyba że masz swój serwer w pokoju i sobie poustawiasz odpowiednie parametry.

Bo na normalnym hoście admin cię wyśmieje.

No więc ja sam siebie potem wyśmiałem :)

NIE polecam !

WEBTEC Agencja Interaktywna
Chętnych zapraszam do zapoznania się z ofertą naszej agencji na stronie: https://www.webtec.pl

Skorzystałem z modułu wp-o-matic. Jest bardzo przyjaznym narzędziem, tylko nie wiem czy da się wnim ustawić automatyczna aktualizacje?

Da się. Musisz zdefiniować sobie zadania cron'a i hula jak tra la la.

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Nie popełniajcie wiec błędów przed mówcy i idźcie na piwo :)

Skorzystałem z modułu wp-o-matic. Jest bardzo przyjaznym narzędziem, tylko nie wiem czy da się wnim ustawić automatyczna aktualizacje?

Przy konfiguracji wtyczki masz do wyboru crona na serwerze lub zewnętrznego. (z tych drugich to np. https://cronless.com/). Dodajesz adres jaki ci wtyczka podała na cronless i śmiga :)

1258235725_checkbox_4b01759bd9b6c.gifUtopia.net.pl (PR2)| Picu.pl (PR2) | Artelix.pl (PR2) - precle trzy (precle są preclami zamkniętymi)

SEO Usługi - zaplecze? teksty? precle? katalogowanie?

jakis inny adres? Bo ten ktory podales nie dziala a ja znalazlem jakies platne..

Ehh... jak kliknąłeś w mój link to w adresie "doczepił" się ")" :D

cronless.com

1258235725_checkbox_4b01759bd9b6c.gifUtopia.net.pl (PR2)| Picu.pl (PR2) | Artelix.pl (PR2) - precle trzy (precle są preclami zamkniętymi)

SEO Usługi - zaplecze? teksty? precle? katalogowanie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności