Skocz do zawartości

Filtr? Co zaradzic?

Hook

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Podejrzewam ze dostalem filtr na stronke www.machair.pl poniewaz strona wyleciala z listy wynikow na google. Trwa to juz 3 tydzien wiec troche dlugo. Sugerujac sie przypadkami innych forumowiczow mialem nadzieje ze po kilku dniach stronka wroci a tu nic. Moze ktos zobaczyc czy cos powinienem zrobic ze strona co moze nie podobac sie google?

Dodam ze zawsze recznie dodawalem stronke do katalogow i do tego 90% z nich to autorskie. Zadnych innych metod nie stosowalem (po prostu ich jeszcze nie znam :P )

Pozdrawiam

Hook

Z tego co widzę to prawie każdy Twój wpis w katalogach ma identyczny bądź bardzo zbliżony anchor. Powinieneś je różnicować przy dodawaniu.

Trochę za krótko aby móc stwierdzić czy to filtr.

Wykonam:

- kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS,

- wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty.

Z tego co widzę to prawie każdy Twój wpis w katalogach ma identyczny bądź bardzo zbliżony anchor. Powinieneś je różnicować przy dodawaniu.

Trochę za krótko aby móc stwierdzić czy to filtr.

Czyli do kazdego wpisu mam stosowac zupelnie inny opis? Troche ciezko szczerze mowiac chyba ze mam lac wode.

Jakie anchory dokładnie stosowałeś i co chcesz uzyskać na jakie frazy ci poleciało w Google oraz pozycje mniej-więcej.

Jak dla mnie to raczej nie filtr z tego co przeglądałem.

Polskie wsparcie serwerowe i komputerowe - Outsourcing IT, instalacje smarthome i sieci komputerowe. Poznaj nasz Blog z nowinkami IT oraz najlepsze darmowe oprogramowanie RustDesk do zdalnego dostępu.

Google wykrywa takie zagrywki jak pozycjonowanie kopiuj/wklej. Używaj na przemian co jakiś czas innych anchorów w katalogach.

Też mi niewygląda to na filtr, no chyba że jakiś częściowy na fraze co pozycjonowałeś.

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Dodalem nowe wpisy juz na troche zmienionym opisie ale dalej jest lipa. Czy sprobowac zmienic ostatnie wpisy?

Jak wyjsc z tego ambarasu?

na fraze sprezarki bylem na 19 pozycji a na kompresory gdzies na 30

agregaty prądotwórcze były jeszcze bardzo daleko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności