Skocz do zawartości

[wykonam] artykuły, dodawanie do precli

hudynks

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jestem studentem dziennikarstwa, który pisze do lokalnej gazety. Posiadam dużo wolnego czasu, który mogę poświęcić na pisanie tekstów pod pozycjonowanie stron. Posiadam w tym spore doświadczenie i wprawę, gdyż piszę od pół roku, m. in. dla takich firm, jak Zakatalagowani i Pffshop.

Teksty są w stu procentach unikalne i dobrej jakości, lecz oczywiście na życzenie mogę pisać także niskiej jakości, jeśli potrzebna jest ich duża ilość. Mogę dodawać je od razu do presell pages.

Jestem systematyczną osobą, którą cechuje lekkie pióro i rzetelność pracy, dlatego mogę wykonywać duże i rozmaite zlecenia na każdy temat, przez długi okres czasu.

Cennik za dzień pracy (za tekst 1000 znakowy ze spacjami):

Przy artykułach 2000 znaków cenę należy pomnożyć x2 - analogicznie do większej/mniejszej liczby znaków.

10 – 40 tekstów – 2 zł / cena bez spacji 2,30 zł

40 – 80 tekstów – 1,80 zł / cena bez spacji 2,10 zł

80 – 100 tekstów – 1,70 zł / cena bez spacji 2 zł

Zapraszam do współpracy.

Przykładowe prace: https://www.sendspace.com/file/xiw3dh

Kontakt:

Gg: 3528249

e-mail: hudye398@tlen.pl

Tel: 507571113

Pozdrawiam

Damian

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności