Skocz do zawartości

Kartuski.com - PR=3

neon103

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jak zwykle się przyczepię do startu... Daj coś z siebie i chociaż zmień nazwę w topie tego katalogu... Jak już reklamujesz na forum to moim zdaniem przynajmniej tyle powinno być zrobione - nie mówię o reszcie (regulaminy, wpis na stronie głównej itp). W tej chwili jest to po prostu goły skrypt...

netkat_logo_male.png.55f9093b88d31963c3c86caf4ab7bc2f.png  - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu!

mysle, ze moje wszystkie starsze katalogi trzymaja jakis poziom wiec i ten taki bedzie. Goły skrypt to racja ale niedługo bedzie nowa szata graficzna. jutro pomoderuje wszystko, poniewaz z komorki to brak wygody. Miłych snow...

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Ciekawostka: https://www.kartuski.com został stworzony 19.11.09 - 22:46

Zaindeksowanych stron 767 więc zapewne wszystkie wpisy.

Zapraszam do dodawania...

Cytat
Widzę, że przejąłeś starszą domenkę.

Nie, ta domena była od zawsze moja.

Dojdzie tam niedługo dział "powiat kartuski"

dywyn napisał(a):
Czy istnieje możliwość by w tagach, na stronie głównej i kategoriach pojawiała się tylko zajawka opisu?

Jeśli to pytanie jest kierowane do mnie (czyli czy jest taka możliwość) to tak - odsyłam do manuala > https://www.seokatalogi.pl/pytania-i-odpowiedzi/#3 :D

A co do indeksacji - mam zupełnie odmienne zdanie :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

dywyn napisał(a):
Czy istnieje możliwość by w tagach, na stronie głównej i kategoriach pojawiała się tylko zajawka opisu? Indeksacja wpisów z linkiem w SEOKatalogu wygląda średnio. Można popracować nad użytecznością dla SEO.

ja sie nie znam, ale np na testowym katalogu ktorego nawet jeszcze nie zaczelem linkowac mam 30 stron zaindeksowanych... a jest pusty.... :D

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Dwa kody wpisu wyróżnionego gratis:

1UMQ2KW2

TZ6D1V95

Kolejne kody 2,44 zł za okienko reklamowe (link w rotacji na głównej z PR=3)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności