Skocz do zawartości

Problem z ideksacją w google

Grzesiek23

Rekomendowane odpowiedzi

Edytuj plik header.php od swojego template. Tam możesz zmienić title. Jeśli chodzi o indeksacje to poczekaj kilka dni, narazie jest wszystko w porządku.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Mam coś takiego w header.php:

<title><?php bloginfo('name'); ?> <?php if ( is_single() ) { ?> » Archiwum <?php } ?> <?php wp_title(); ?></title>

Mógłby mi ktoś powiedzieć jak to zmienić?

Ponieważ nie jestem jakimś ekspertem z tych dziedzin :)

Niżej mam jeszcze coś takiego:

<div id="header_title">

<h1>

<a href="<?php echo get_option('home'); ?>/"><?php bloginfo('name'); ?></a>

<div class="description"><?php bloginfo('description'); ?></div>

</h1>

</div>

Zamień

<title><?php bloginfo('name'); ?> <?php if ( is_single() ) { ?> » Archiwum <?php } ?> <?php wp_title(); ?></title>

na coś takiego

<title><?php wp_title(); ?> - <?php bloginfo('name'); ?> <?php if ( is_single() ) { ?> » Archiwum <?php } ?></title>

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności