Skocz do zawartości

Dodać wiele reklam i wiele słow kluczowych do nich ?

czysciochu

Rekomendowane odpowiedzi

Edytor Adwords. Tam można zakładać kampanie w znacznie szybszy sposób. Poza tym to kwestia sposobu. Jeśli zmieniać się będą tylko nagłówki reklam to również można założyć kampanię znacznie szybciej. Ale tak czy inaczej w takiej chwili praca z edytorem na pewno skróci czas. Albo pokopiować wszystko w excelu i zaimportować do edytora, ale założyć jedną grupę w edytorze i w obrębie edytora pokopiować całą resztę.

Możesz to jeszcze bardziej automatyzować używając Excela - może przyda Ci się ten artykuł: Narzędzia, które przyśpieszą pracę z kampanią AdWords

Blog - marketing internetowy, reklama w wyszukiwarkach, SEO, SEM, Usability

Darmowe kursy do pobrania: Google AdWords, zaktualizowany kurs Google Analytics

• 4 miesiące temu...

Wiem że stary temat odkopuje ale chcę mieć pewność że nic się nie zmieniło.

Potrzebuje odpalić dwie reklamy każdą z innymi słowami kluczowymi. Czy to znaczy że muszę robić dwie kampanie?

Jeśli nie to jak to ustawić?

Chcę reklamować jedną stronę (jeden docelowy url) ale mieć kilka reklam dla tej strony. Mam 5 słów kluczowych i po wpisaniu dwóch pierwszych chce aby pokazała się reklama A a po wpisaniu trzech innych chce aby pokazała się reklama B

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności