Skocz do zawartości

Która domena lepsza według Ciebie?

CzarnyWEOL

Rekomendowane odpowiedzi

Najwięcej osób poleciło mi pesonline.pl, mam takie zapytanie, czy np. tą domenę będzie najłatwiej wypozycjonować na frazę "PES Online", czy tak samo jak pozostałe?

Mi najbardziej podoba się pes.net.pl, ale zauważyłem, że nie polecacie tego rozwiązania, natomiast pesol.pl jest krótki i oryginalny, ehh... :P Co tu brać... :)

Pojawiają się głosy, że odrobinę łatwiej jest wypozycjonować stronę ze słowami kluczowymi w domenie.

Z tym PESONLINE fajnie się złożyło, bo podchwytujesz po części nazwy konkurentów - PESLeague i ISSOnline. :P

Zresztą, co ja Ci będę mówił, widzę że jesteś na szczycie z WEOL.pl .

Życzę powodzenia, PES to moja ulubiona gra. :)

PESFan.pl jest wolna ! do tego na pesfan.com dziala oficjalne forum,strona itd. tylko sprawdz czy nie maja zastrzezonej nazwy pesfan bo inaczej mogliby ci ja zechciec odebrac

Wedding Photography Edinburgh

Artykularnia - skrobnij coś i opublikuj

UK Websites Directory - UK Only

Pojawiają się głosy, że odrobinę łatwiej jest wypozycjonować stronę ze słowami kluczowymi w domenie.

Z tym PESONLINE fajnie się złożyło, bo podchwytujesz po części nazwy konkurentów - PESLeague i ISSOnline. :)

Zresztą, co ja Ci będę mówił, widzę że jesteś na szczycie z WEOL.pl .

Życzę powodzenia, PES to moja ulubiona gra. :)

Dzięki, no planuję odpalić stronkę traktującą o PESie na silniku WEOL (rank, liga, turnieje). Nieźle powiązałeś z tą konkurencją nazwę :P

PS. Grasz w WE2002? Jaki masz nick? Swoją drogą jako fana serii mogę zapytać, może mi podpowiesz. Na moim miejscu zakładałbyś rozgrywki online w PES 6 Online na podstawie stronki pes6j.net, gdzie nie ma ani ranku, ani ligi i gra online jest darmowa, czy lepiej PES 2010, gdzie jest pełne zaplecze rozgrywek ranku, turniejów supportowane od Konami, natomiast gra online jest płatna?? Jak w ogóle wygląda obecnie popularność? Więcej graczy gra w tą 6 czy w 2010? Jak tryb online w 2010? Mam nadzieję, że skopany jak zawsze :P

PESFan.pl jest wolna ! do tego na pesfan.com dziala oficjalne forum,strona itd. tylko sprawdz czy nie maja zastrzezonej nazwy pesfan bo inaczej mogliby ci ja zechciec odebrac
Ehh naprawdę rewelacja. Tak myślałem, że ktoś ją już przejął. Szuje... Miszaqq, trzeba było ją zarezerwować dla Czarnego.
DOMAIN: pesfan.pl is in the queue for registration

created: 2009.11.23 04:10:39

last modified: 2009.11.23 04:10:39

Wielkie dzięki miszaqq, chyba trafiłeś w 10. dMien to ja ją zarezerwowałem :)

Aha, no to dobrze, że to Ty ją zarezerwowałeś. :) Już myślałem że jakiś niepoprawny domeniarz.

Tak w ogóle to spać nie możesz, żeby zamawiać domenę o 4:10 nad ranem? :P

Co do prywaty: Nie jestem fanem serii, ale gram czasem z kolegami lokalnie (na jednym kompie) w PES 2008, a poprzednio w PES 5 i PES 6.

Online nigdy nie grałem. Ale zamierzam w tym roku właśnie spróbować w PES 2010.

Także niestety nie podpowiem Ci, co lepiej wybrać, bo po prostu nie wiem. Ale jak już ruszysz to daj znać, chętnie tam zaglądnę.

Tak w ogóle, myślałem, że Winning Eleven to po prostu amerykańska nazwa PES.

Pozdro!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności