Skocz do zawartości

Katalog Kafito MultiLanguage

Slawek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Proszę o Waszą opinię na temat funkcji tłumaczeń wpisów w katalogu Kafito.pl

Katalog stał się obecnie częścią wielojęzykowego katalogu Kafito MultiLanguage w którym każdy wpis katalogowy jest automatycznie tłumaczony na kilkadziesiąt języków.

Kukis, czy ty myślisz czasami jak piszesz czy sadzasz przed monitorem wytresowaną małpę i idziesz spać dalej?

Funkcja tłumaczeń jest dobra, sam taką mam w mniej ambitnym zapleczu i świetnie się spisuje. A co do Kafito to bardzo dobry katalog. Wpis do niego daje od kilku do kilkudziesięciu BL.

Witaj Slawek!

Z tego co widzę tylko te nowe wpisy są tłumaczone, te stare są tylko w jednym języku. Czy może się mylę?

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

stare są tylko w jednym języku

Wszystkie wpisy zostały przetłumaczone na 31 języków, jednak mogą się zdarzyć jakieś pojedyncze przypadki, że wpis nie jest przetłumaczony, wówczas należy wejść do edycji wpisu i ponownie go zapisać - tłumaczenie zostanie odświeżone.

Wszystkim proponuję aby zerknęli na swoje wpisy czy zostały poprawnie przetłumaczone, może się zdarzyć, że we wpisie zrobiliście jakiś błąd ortograficzny lub literówkę i wówczas system tego jednego słowa nie przetłumaczył. W takim przypadku również wystarczy poprawić błąd i zapisać wpis - tłumaczenie zostanie odświeżone.

Co do wypowiedzi Kukisa - to proponuję abyś najpierw zapoznał się z systemem i sposobem jego działania, a dopiero później pisał na jego temat komentarze.

MultiLanguage mimo że działa dopiero 2 miesiące bardzo ładnie się indeksuje, linki otrzymujecie bezpośrednie, więc mam nadzieję, że jest to przyjazne i przydatne narzędzie dla każdej osoby zajmującej się pozycjonowaniem.

od paru dni nie mogę dodać wpisu, dostaję taki komunikat:

Ta strona internetowa zawiera pętlę przekierowania.

Strona internetowa pod adresem https://kafito.pl/moje-konto/wpis/dodaj spowodowała zbyt wiele przekierowań. W rozwiązaniu problemu może pomóc wyczyszczenie plików cookie dla tej witryny lub zezwolenie na pliki cookie innej firmy. Jeśli to nie pomoże, prawdopodobnie jest to usterka w konfiguracji serwera, a nie problem z Twoim komputerem.

ciastka czyściłem, ale nic nie pomogło...

SBart.pl - dziennikarstwo obywatelskie i artykuły SEO oraz katalog stron

• 1 miesiąc temu...

Zmieniłem stronę główną kafito.com - bo nikomu się stara strona główna nie podobała, opinie na różnych forach były bardzo nieprzychylne.

Chciałbym poznać Waszą opinię na temat nowej strony głównej kafito.com.

Czy teraz użytkownicy będą wiedzieć o co chodzi na tej stronce?

• 2 tygodnie później...

Dla wszystkich którym jednak nie przypadła do gustu forma tłumaczeń, mam dobrą wiadomość, teraz sami decydujecie czy wpis ma być tłumaczony czy nie.

Aby tłumaczenia nie wykonywały się, wprowadzając lub aktualizując wpis należy odznaczyć checkbox z opisem "tłumaczyć wpis"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności