Skocz do zawartości

Zmiana serwerów DNS

mimik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam taki problem posiadam domeny w OVH, ostatnio zmieniłem 10 domen na inne serwery. Wszytko jest dobrze dla 8 domen jedna z dwoma coś nie tak, a mianowicie na serwerze do które przypisałem tą domenę jej nie ma. Jeżeli chce dodać jeszcze raz tą domenę mam komunikat: Domain already exists- czyli jak dobrze rozumiem, że już istnieje. Po wpisaniu w wyszukiwarce domeny mam takie coś: Shared IP , This IP is being shared among many domains. To view the domain you are looking for, simply enter the domain name in the location bar of your web browser. czyli coś takiego: To IP jest udostępnione wśród wielu domen. Aby wyświetlić domenę, której szukasz, wystarczy wprowadzić nazwę domeny w pasku adresu przeglądarki sieci web. Niby w mailu od OVH dostełem: Zmiana serwerów dla domeny xxxxxx.pl została pomyślnie wykonana na naszych serwerach. Poniżej zamieszczamy odpowiedź serwera:

Zadanie zakończyło się

Możliwe że przekierowanie mogło nie dojść chodź mineło już 4 dni bo nie mam pojęcia co jest nie tak wszystkie adresy serwera do przekierowania są poprawne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności