Skocz do zawartości

Prośba o przeanalizowanie strony

Gość TheTox

Rekomendowane odpowiedzi

Zwracam się z prośbą o przeanalizowanie strony NokiaCenter.pl.

Problem opisywałem tutaj: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...=15#entry614094 ale pomyślałem że zapytam otwarcie podając adres strony w nowym temacie.

Strona była pozycjonowanan chyba przez bardzo nieudolną osobą jak sie okazuje i się obawiam, że załapałem coś w google, jakiś filtr albo coś gdyż site nie rośnie ani z deka do góry, nawet ma tendencje spadkowe gdyż było o 100 zaindexowanych więcej niż jest teraz.

Nie będę opisywał wszystkiego gdyż jest w poprzednim wątku. Proszę śmiało pytać a postaram się odpowiedzieć.

Wydałem na projekt mnóstwo kasy a tu takie problemy.

Bardzo proszę o wskazówki i sugestie.

Czy naprawdę mógłby ktoś to przeanalizować?
Dla formalności to czego oczekujesz to jest audyt, a audyt serwisu jest usługą płatna ...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Założyłeś ten wątek, ale "Nie będę opisywał wszystkiego gdyż jest w poprzednim wątku."

To sorry, wątek winen być całością. Podaj wszelkie info, bo tak to nikomu sie nie będzie chciało chodzić od linku do linku. A przynajmniej klikalnym adresem strony zarzuć bo to lekko denerwuje :)

Zapraszam na mój blog - websem.pl - marketing internetowy i pozycjonowanie!

Kurs pozycjonowania

banner5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności