Skocz do zawartości

Moc linków z Allegro

dMien

Rekomendowane odpowiedzi

jesli ktos zglosi naruszenie zasad to za linki leci aukcja, przerabialem to nie raz i nie dwa...

aczkolwiek jesli dobrze sie pokombinuje i zamaskuje takiego linka to istnieje dosc male prawdopodobienstwo ze ktos to zglosi, ja kiedys zmienilem kolor, czcionke i linka nie dalo sie poznac, do tej pory sobie wisi w o mnie

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Ja się linkuję z aukcji allegro od ponad roku i ani razu nie dostałem kopa. A wystawiam po kilka aukcji równolegle które lecą cały czas. Zależy to też zapewne od kategorii w której jest aukcja. Ja mam aukcje w kategorii "usługi" i na linkowanej stronie faktycznie jest więcej zdjęć i większy opis niż umieszczony na allegro.

A czy te linki coś dają? Cholera wie :(

Katalog ślubny i katalog motoryzacyjny - zapraszam.

Lakiery samochodowe - wyjątkowe farby House Of Kolor

Linki na allegro są dozwolone, ale muszą prowadzić do strony informacyjnej na temat produktu i nie mogą oferować sprzedaży. A czy one coś dają? Nie wiem, linkowałem tym zaplecze informacyjne do produktów ale nie było jakiejś rewelacji.

Wytwórnia Kadrów to profesjonalny fotograf ślubny który może Wam towarzyszyć podczas tego pięknego dnia. Fotografujemy przygotowania ślubne, ceremonię oraz zabawę aż do oczepin - sprawdź nasze portfolio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności