Skocz do zawartości

Konkurs na pozycjonowanie strony

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 620
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co ile aktualizowane są wyniki? Moja strona od czterech dni jest w top10 a cały czas nie ma jej w wynikach eweblink.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Aktualna lista wyników a w niej małe przetasowanie:

Miejsce Nick

1. Sznytek

2. Ptaq

3. Goleo

4. Veal

5. buggie

6. Ilgesu

7. Mich@ł

8. kristofenes

9. gumi666

Jak wcześniej wspomniałem dołączył nowy sponsor konkursu tj www.procreate.pl który ufundował dowolny stolik pod laptopa z strony https://www.comfortable.pl/stoliki-do-laptopa.html jak by się komuś nie chciało rana z wyra wstawać :D

caly_bok.jpg

Marketing internetowy dla firm

Aktualne wnyki https://konkurs.eweblink.pl/index.php?akcja=wyniki

PL. Nick

1. Ptaq

2. Veal

3. Goleo

4. fobi

5. thorinsite

6. Mich@ł

7. Sznytek

8. kristofenes

9. ognos

10. buggie

11. roni

12. Creator

z statystyk to z 48 domen w indeksie zindeksowanych jest 32 z czego 19 już w top100 ;)

Marketing internetowy dla firm

Xann się cieszy, bo ubił dobry interes, a my się cieszymy, bo jest niezła zabawa ;) Jak dla mnie to im więcej uczestników, tym lepiej. Szkoda tylko, że spóźniłem się nieco z tym konkursem. Dwa tygodnie w plecy, jestem na pozycji straconej, ale rękawice podniosłem ;)

Powodzenia wszystkim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności