Skocz do zawartości

Konkurs na pozycjonowanie strony

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Xann, dokładnie konkurs to przede wszystkim dobra zabawa jak i możliwość sprawdzenia swoich możliwości ;) Tyle że aby dobrze się bawić przydały by się jasne zasady bo niestety nikt nie lubi być robiony w "jajo" dlatego też zadałem takie pytanie dotyczące dodawania stron ;)

Liczę że uzyskam na nie jasną odpowiedź ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

• Odpowiedzi 620
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Czy jeżeli domena zostanie zarejestrowana po 1 grudnia 2009 i będzie linkowana, zbierze BL itd to czy np 1 stycznia będzie można ją dodać do konkursu?

Można dodać stronę do 01.02.2010 włącznie.

Najnowsze wyniki: https://konkurs.eweblink.pl/index.php?akcja=wyniki

Lp Nick

1. Ptaq

2. 1111

3. Sznytek

4. Goleo

5. Mich@ł

6. buggie

7. thorinsite

8. Veal

9. fobi

10. wiszbon

11. kristofenes

12. ognos

13. exe24

14. gumi666

15. kosmowariat

Marketing internetowy dla firm

Najnowsze wyniki 21-11-2009: https://konkurs.eweblink.pl/index.php?akcja=wyniki

Lp Nick

1. Ptaq

2. 1111

3. Sznytek

4. Goleo

5. Mich@ł

6. buggie

7. thorinsite

8. Veal

9. wiszbon

10. fobi

11. kristofenes

12. ognos

13. exe24

14. gumi666

15. Creator

16. kosmowariat

Na razie stabilnie, wiekszyła się liczba graczy, przypominam że domeny nie spełniające warunków konkursu są usuwane (domeny muszą byc zakupione po wystartowaniu konkursu)

Marketing internetowy dla firm

@Xann, a Ty te wyniki będziesz publikował tak co dziennie przez najbliższe 3 miesiące?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Twoja nielubiexanna.pl też została usunięta z powodów regulaminowych, cóż życie biggrin.gif

Panie Tomaszu.

Obie domeny zostały zgłoszone do konkursu zgodnie z regulaminem. Zostały przyjęte do konkursu.

Z niewiadomych przyczyn nie jestem uwzględniany w rankingu, właśnie czytam, że domeny zostały usunięte.

O fakcie zmiany regulaminu dowiaduję się na forum, które nie jest powiązane z konkursem. Nie otrzymałem żadnego maila.

Czy poważna osoba zmienia zasady gry w jej trakcie (i ile razy się one jeszcze zmienią ? )

O tym, że coś dla kogoś może być niewygodne myśli się TWORZĄC a nie nim manipulując po fakcie.

Co by Pan powiedział po trafieniu szóstki w totka jakby zmienili regulamin i nie wypłacili wygranej ? - a jedyną argumentacją by było "BO TAK :) "

.

Życzę wszystkim Wesołych Świąt i wysokich pozycji w konkursie. Być może wszystkie domeny nie zostaną usunięte. Ale któż to wie

cóż życie biggrin.gif

bo takie tłumaczenie jak widać organizatorowi wystarcza.

Co by Pan powiedział po trafieniu szóstki w totka jakby zmienili regulamin i nie wypłacili wygranej ? - a jedyną argumentacją by było "BO TAK :) "

A to przepraszam Pan to już wygrał ten konkurs czy jak, że przyrównuje Pan to do wygrania szóstki ?

Fikas: niektorym po prostu podarli kupon z nagroda zaraz po wystartowaniu konkursu - to jest jakw dowcipie: masz 2 piżamy do wyboru ale pamietaj ze ta w paski jest moja.

ja obserwquje to z daleka i IMHO jakbym organizował konkurs i ktos by wystartowął z domena mampanawdupie.pl a byłoby to zgodne z reg'iem to nie miałbym podstaw do usuniecia. NIe wiem czym sie kieruje Xann i wisi mi to kalafiorem ale konkurs jest przez to lekko "niesmaczny".

mam andzieje że następny bedzie miał już porządny reg i beda mogli w nim uczestniczyć wszyscy...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności