Skocz do zawartości

Konkurs na pozycjonowanie strony

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Co to za konkurs będzie jak strony wyrzucone z niego będą przed tymi co są w konkursie? Dziwny dla mnie jest regulamin konkursu który ogłaszany jest na PiO a nie dopuszcza się do niego wszystkich użytkowników forum. Jest to wykorzystywanie popularności PiO dla zabawy wąskiej grupy osób. Chyba tak nie powinno być.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

• Odpowiedzi 620
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Hehehe akurat top10 cały czas się zmienia ;) Myślę że najważniejsze będą ostatnie 3-4 dni bo wtedy zacznie się dopiero dopalanie ;)

Do końca został miesiąc a to znaczy że to już należy dociskać, nie tak jak chcą niektórzy w ostatnim tygodniu :)

@'FiKaS' - krowa która dużo ryczy .....

Jak zwykle mam niespodziankę dla finalistów konkursu więc wierzcie mi będzie się opłacało wygrać ten konkurs

Bardzo się cieszę ze tak licznie bierzecie udział w konkursie co świadczy o tym ilu z was lubi dobrą zabawę i sprawdzenie samego siebie :)

Myślę ze kolejny to będą mistrzostwa polski w pozycjonowaniu stron :)

Marketing internetowy dla firm

Xann, powiedzmy że rotacja to będzie ostateczność :) Zobaczymy czy się na tym nie "przejadę" ;P Ale tak jak wspomniałeś liczy się dobra zabawa :)

Dodatkowo tak jak to było w poprzednich konkursach i mistrzostwach zawsze liczyły się przede wszystkim ostatnie dni (wtedy były największe zawirowania wyników w top10).

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Konkurs chyba powinien trwać 4 miesiace, może kolejny zrobimy 4 miesięczny :)

Wyniki na dzień 28-01-2008 https://konkurs.eweblink.pl/index.php?akcja=wyniki

Lp Nick

1. 1111

2. thorinsite

3. Mich@ł

4. triq

5. Sznytek

6. Goleo

7. Ptaq

8. wiszbon

9. Creator

10. buggie

11. Veal

12. kojot

13. guszczyn

14. it_management

15. kosmowariat

16. Ilgesu

17. zoozool

18. nutado

19. M_S

20. ognos

21. netss

22. fobi

23. kristofenes

Marketing internetowy dla firm

oj będą będą zawirowania ... a banów jak mrówków :)

a jak kogoś złapia na EPO to będzie dyskwalifikacja ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Co do banów to nie ma tutaj żadnych powodów ;) , jak widać wszystkie strony biorące udział w konkursie faktycznie promują Pieniny na czym mi najbardziej zależało

ps. chętnie skupie te najciekawsze po zawodach

A gdzieś tam Xann na twojej stronie pamiętam wpis o longtail z przykładami fraz związanych z Pieninami... więc ukryć się nie da, że ci zależy :)

Ja jestem ciekaw ile stron będzie w pierwszej 50 zaraz po zamknięciu możliwości zgłaszania stron. Obstawiam około 35-40.

Xann a ja mam pytanie:

które wyniki się liczą? Spod urla podanego na forum (.com) czy na stronie konkursu (.pl)? Różnice są.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności