Skocz do zawartości

Konkurs na pozycjonowanie strony

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 620
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Xann, czy dało by się dorobić do panelu info na którym miejscu system widzi w Google moją stronę :)? Bo jak widzę są lekkie nieścisłości z tymi wynikami które Ja widzę a z tymi pokazywanymi na top10 :)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

triq, jak najbardziej jest to różnica DC tyle że nie tylko Ja mam inne wyniki niż są wyświetlane dlatego też dobrze by było aby każdy w panelu miał możliwość zobaczenia na której znajduje się pozycji [jaką pozycje widzi system] :rolleyes:

Michał Kryński

Jest aktualizowane raz dziennie jak już xann powiedział, więc nie dziwne że wyniki się różnią.

Z tego co widziałem to prze weekend rzadko kiedy są aktualizowane. Wydaje mi się, że nieraz mija o wiele więcej niżeli 24h w ramach aktualizacji :D

Michał - DC było poboczną sprawą. Wcześniej napisałem o różnych czasach aktualizacji :-)

Herbit.pl - sklep z herbatami. Najwyższej jakości produkty na wagę. 

triq, raczej nie w tym problem ponieważ od paru dni wyniki przynajmniej dla mnie się w małym stopniu zmieniają :D Powiedzmy że moja pozycja jak widzę wyświetlana jest w porządku, wątpliwości jedynie pojawiają się jedynie przy pozycji 4 wzwyż ponieważ ja od paru dni widzę stronę X użytkownika tuż za mną a w statach jest o kilka oczek w dół. Dlatego fajnie by było wiedzieć jak widzi nas system (oczywiście każdy swoją stronę).

Michał Kryński

A podpowiedzcie mi czy w końcu domeny funkcjonalne biorą udział w konkursie czy nie ;)?

W serpach widzę domenę *.com.pl która jak widze jest ostro pozycjonowana pod fraze konkursową i mam wrażenie że jest zliczana w statach top50 :(

Według tego postu te doemny nie biorą udziału:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=619420

Ale tak z ciekawości chciałbym się upewnić :P Lepiej późno niż wcale :D

Swoją drogą widzę że już zaczyna się robić ciasno w top10 :P

Michał Kryński

Wydaje mi się, że wyniki w panelu są aktualizowane "raz na jakiś czas" (z tego co udało mi się dotychczas zauważyć). Inną sprawą jest pobierania wyników z różnych DC...

Wyniki aktualizowane są raz dziennie dla każdej domeny o innej porze , finalnie w dniu zamknięcia konkursu zostaną sprawdzone wszyskie jednocześnie jak i zostaną porobione z rożnych komputerów print screny wyników (każdy może sobie zrobić swój własny) gdyby były jakieś problemy z wyłonieniem finalisty

https://konkurs.eweblink.pl/index.php?akcja=wyniki

LP Nick

1. 1111

2. thorinsite

3. triq

4. Mich@ł

5. Ptaq

6. Sznytek

7. Goleo

8. wiszbon

9. Veal

10. Creator

11. buggie

12. nokiapl1

13. ognos

14. goleo7

15. netss

16. M_S

17. nutado

18. Ilgesu

19. zoozool

20. fobi

21. sttorm

22. exe24

23. ora_net

Marketing internetowy dla firm

to poczekajcie na mnie - ja już niedługo :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności