Skocz do zawartości

Konkurs na pozycjonowanie strony

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

M_K_S, w temacie seomatika chyba próbowali przeliczać ile na tą stronę poszło punktów :)

zakup teksów, domen,

patro, akurat to będzie w tym wszystkim najmniejszym kosztem ;P Szczególnie ze wskazaniem na domeny :)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

• Odpowiedzi 620
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

właśnie przekopałem tamten temat ale nie znalazłem odpowiedzi na to pytanie.

jak można wyliczyć ile konkurencja przeznacza pkt z swli na swoją stronę?

tam są tylko teorie wyssane z palca i przedział od 750k po 3MLN:) a to skromny rozrzut.

M_K_S, wyciągnij średnią i "prawie" będzie ;P

Xann, problem nie jest z wyliczeniem a z oszacowaniem ile tych linków jest z seomatika :) Przecież linki z seomatika to zapewne jedynia jakaś część linków z BL raczej nie liczył bym na to że 65k to sam seomatik;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

o tym, że palnąłeś znów kulą w płot ale do tego zdążyłeś już wszystkich przyzwyczaić.

Skoro nie potrafisz przeanalizować BL do domeny to juz nie moja winna, szacowanie takich informacji to podstawy, proponuje zapoznać się z działem dla początkujacych zanim poraz kolejny zadasz takie pytanie a to czy są to linki systemowe czy nie to też da się zauważyć.

Konkurs jest fantastycznym sprawdzianem wielu umiejętności a przede wszyskim analizy jak dana domena znalazła się na tym miejscu

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności