Skocz do zawartości

Konkurs na pozycjonowanie strony

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 620
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Gdyby nie sytuacja zewnętrzna też bym chętnie wystartował (nawet nie licząc na zajęcie jakiegokolwiek wysokiego miejsca, ale jako sprawdzenie tego, co się nauczyłem dzięki forum) :), ale tak pozostaje mi tylko życzyć powodzenia wszystkim, którzy podejmą się wyzwania.

Wiadomo mniej więcej kiedy będzie kolejny konkurs? xD

Spółki | Prawo | Sąd

To czas szukać jakiejś domeny z 50 letnią historią na exdomain...

Mogą brać udział w konkursie domeny z przeszłością? Czy też wynik zapytania z archive.org dla domeny konkursowej musi dawać zero?

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

W pierwszym poście jak wół pisze że domeny muszą być zakupione po wystartowaniu konkursu. :)

Zapowiada się niezła zabawa. W tym konkursie raczej nie dam rady, ale z niecierpliwością będę czekał na następny.

Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik

Panowie, ten konkurs jak wiecie jest cykliczny, e-weblink.com organizuje go dla sportu dwa razy do roku, ma on na celu sprawdzenie swoich umiejętności na żywo z innymi oraz zdobycie kolejnego doświadczenia, bo żadna wiedza nie zastąpi praktyki .

Zasady konkursu są banalne w dniu startu kupujemy domenę świerzynkę (żeby wszyscy mieli równe szanse), robimy stronę konkursową o danej tematyce i pozycjonujemy znanymi sobie technikami.

Jutro startujemy o 20:00

Marketing internetowy dla firm

Mam nadzieję, że spore grono osób weźmie udział w tym konkursie, fajnie jest sprawdzić swoje umiejętności ;)

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności