Skocz do zawartości

Konkurs na pozycjonowanie strony

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Poczekajmy az Dyrektor ogłosi wyniki

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 620
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Gratulacje:)

sam osobiście cieszę się z własnej pozycji w konkursie, szczególnie że traktowałem go jako test swl;

linkowana tylko punktami swl: e-weba, gotlinka, seonetu i seoamtika w ilościach śmiesznych bo od 5k do max 50k pkt na frazy z całego zestawu, w zestawi fraz miałem 3; dodatkowo dodałem wpisy do 5 seokatalogów w tym jeden płatny gazeta.pl

Uchylając rąbek konkursu ;) to będzie to konkurs podobny do tego o Tybecie, gdzie nacisk położymy na wartość strony co oznacza że jeżeli ktoś wygra "śmietnikiem" to może być zdyskwalifikowany w dniu ogłoszenia wyników

Wygral katalog, ale smietnikiem chyba nie jest?

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

taa... przeca to szlyczna stronka Panie ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

sam osobiście cieszę się z własnej pozycji w konkursie, szczególnie że traktowałem go jako test swl;

50k to nie śmieszne, ja w ostatnim tygodniu podpiąłem 8 tysięcy eweblinka, a tak bez SWLów jechałem ;)

Mam nadzieję że każdy wyciągnął z konkursu mądre wnioski. Ja wyciągnąłem jeden: bez SWLa ni chu chu.

GRATULACJE DLA ZWYCIĘZCY... Choć na oficjalne wyniki jeszcze troszkę poczekamy...

Gratuluję Zwycięzcom!

Po oficjalnych wynikach, proszę o prywatną wiadomość z adresem email, od osób na 3 pierwszych miejscach.

Prześlę informację jak odebrać hosting i domeny w uti.pl

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

Bardzo proszę o przesłanie nagrod na cele charytatywne (pcpr.pwz.pl)

jeśli ktokolwiek byłby zainteresowany nabyciem domeny i serwisu chętnie sprzedam (zarejestrowana w masternet.pl) - kasa pójdzie również na cel charytatywny.

Dziękuję :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności