Skocz do zawartości

Konkurs na pozycjonowanie strony

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Jakieś są napewno, tylko jak pisałem, skoro je przyłożył, to go na to było/jest stać i tyle.

Oczywiście faktem jest, że porządnymi* linkami (tlko prosze nie zaczynaj znowu tematu: jaki to jest porządny link) też można, co sam zauważyłeś :aniolek:

* nie analizowalem omawianej domeny, nie wiem, czy tam, siedzą jakieś 301 czy inne wynalazki, zakładam (być może mylnie), że są tam tylko te BL i optymalizacja strony

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 620
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Bledne podejscie Xann, na forum sa duzi gracze, dla ktorych miliony punktow to jest pryszcz. Proby wyliczania czy im sie takie likowanie kalkuluje czy nie, sa niedorzeczne.

PS, Odkopujesz temat z obaw przed ogloszeniem kolejnego konkursu?

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

* nie analizowalem omawianej domeny, nie wiem, czy tam, siedzą jakieś 301 czy inne wynalazki, zakładam (być może mylnie), że są tam tylko te BL i optymalizacja strony

no też nie wiem ale czytałej też jedną deklaracje anonimowego właściela SWL ile w tym prawdy nie wiemy

..intensywnie linkowane domeny przez SeoMatik.pl które zajęły pozycje w TOP2 na frazę konkursową były przypadkiem lub że żaden z innych uczestników, nie używała innych swli do linkowania ;D

ps. skąd właściel SWL wie że były one tylko linkowane tym systemem tego nie wiemy no chyba że to jego domena to co innego

... na forum sa duzi gracze, dla ktorych miliony punktow to jest pryszcz. Proby wyliczania czy im sie takie likowanie kalkuluje czy nie, sa niedorzeczne.

Dla Ciebie sa nie dorzeczne dla potencjalnego usera, podstawą do pozycjonowania czy mu się opłaca pozycjonować

PS, Odkopujesz temat z obaw przed ogloszeniem kolejnego konkursu?

twoje wnioski są błędne, odkopuje temat w celu dalszej analizy domen ktore zdobyły pozycjie i czy je utrzymują bo nie sztuką jest zdobyć szutuka jest utrzymać ;) to tez o świadczy o czymś

Marketing internetowy dla firm

to sadzisz Ty i to jest twoje zdanie, pytałeś mnie po co to ci odpoweidziałem czym dla mnie, po to żęby znaleść najtańszą i najskuteczniejszą metode pozycjonowania.

a jeżeli chodzi o testy to dla mnie testy są wszedzie prowadzone a zwłaszcza w serpach pod każdą frazą

Dla Ciebie sa nie dorzeczne dla potencjalnego usera, podstawą do pozycjonowania czy mu się opłaca pozycjonować

Pogrubie, bo chcialbym zebys to pojal: Konkurs to nie umowa na pozycjonowanie klienta, w ktorej trzeba go wybic do topu i jeszcze na tym zarobic.

Konkurs o krotka pilka. Ktos wygral, wyrobil sobie opinie mocnego zawodnika i tyle, sprawa zamknieta. Przelknij to ;)

Tomek, w przypadku konkursów takich jak ten, nie znajedziesz raczej tej metody, bo strony przygotowane wyłacznie na konkurs przestały być pozycjonowane, a co za tym idzie nie są już wyznacznikiem kosztów w porównaniu do strony, którą ktoś się cały czas zajmuje. Co najwyżej możesz sobie poanalizować ile czasu zajmuje przebicie się stronie obecnie ustawianej, przez zapomniane konkursówki...

No chyba, że wszystkie domeny biorące udział w konkursie są nadal przez uczestników konkursu pozycjonowane, to wtedy szukanie tej metody ma sens ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Konkurs o krotka pilka. Ktos wygral, wyrobil sobie opinie mocnego zawodnika i tyle, sprawa zamknieta. Przelknij to ;)

Dla Ciebie zapewne tak

dla mnie jako pozycjonera konkurs to analiza, cała masa róznych ciekawych rzeczy; jak doszło się do top i jak długo strona się w nim utrzymuje po tym jak juz wszysy zapomnieli , czy tylko SWL,e rządzą czy też są inne techniki jeśli tak to jakie ?

ten konkurs mi pokazał bardzo dużo, ciekawszych odkryć, jak znam zycie nie tylko ja przenalizowałem domeny z top20

przełknij to że są też i tacy ktorych ciekawi coś wiecej aniżeli przyłożenie mionów pkt na fraze

Po tylu latach nadal nie wiesz jak "dochodzi sie do top", "jak dlugo strona sie utrzyma po zdjeciu linkow", "czy też są inne techniki jeśli tak to jakie"? To faktycznie musisz zaczac analizowac.

Nie przeszkadzam Ci juz w tej analizie i skupieniu ;)

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=683952

a tak poza tematem to chyba cos zakombinowales - bo u mnie pokazuje zupelnie inne BL - bo az takich zmian przez 1 dzien bym sie nie spodziewal

zreszta, jak ktos ma ochote to sam sprawdzi :P

--------------------- edit

chyba, ze w Y tez masz uklady ;)

za to na uznanie zasługuje pozycjoner od domeny pieniny-turystyka.pl - brawo to sie nazywa SEO

No to juz Świat stanął na głowie. Xann szydzi z ludzi, którzy używają e-weblinka i gloryfikuje tych, którzy mają system w tyłku. ;):P Brawo.

Swoja drogą Xann, jeśli ilość BL w Yahoo to dla ciebie wyznacznik tego jak "ładnie" strona jest pozycjonowana to przyszedł czas żeby zacząć się o Ciebie martwić. Site wide link ze zwykłego forum może dać spokojnie 100k BL w Yahoo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności