Skocz do zawartości

Konkurs na pozycjonowanie strony

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 620
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Xann nabija site weblinkowi by zdobyć linki w Y -> bezsens.

Prawda jest taka, że zamieszczony screen obrazuje efekt bezwartościowych linków oraz siłę tych wartościowych. Można byłoby założyć, że 1 dobry == 10 o niższej wartości.

Wg. mnie warto inwestować właśnie w te cenne, ponieważ z czasem mogą nabrać większej mocy jak niżeli ją stracić.

Można byłoby założyć, że 1 dobry == 10 o niższej wartości.

Nie ma co zakładać, nawet początkujący pozycjoner wie że jeden mocny link jest wart kilku słabych - oczywista oczywistość

Wg. mnie warto inwestować właśnie w te cenne,

Jakie to są te "cenne" wg Ciebie?

Xann Internet Solutions - Tworzenie sklepów internetowych

468x60_5.jpg

• 3 tygodnie później...
Gratulacje Zgred ;)

Na czerwiec szykują się jeszcze jeden konkurs seo ;) ale o tym... w maju :)

Można wiedzieć jaki to konkurs bo już koniec maja, a na PiO cicho (albo ja coś przeoczyłem).

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

• 3 tygodnie później...

Netbook Asus EEE cośtam (kolor czarny metalik hehe) dojechal do Wawy i zgodnie z deklaracją zostanie przekazany do Centrum Pomocy Rodzinom Zastępczym - na razie grzecznie czeka w szafce na "wywózkę" :)

Trafi w ręce uzdolnionej przedstawicielki/uzdolnionego przedstawiciela dorastającej młodzieży.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

wątpię abyś coś uradził w tej materii - źle trzymasz butelkę - pozycja zasadnicza to centralnie z nachyleniem 45 stopni :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności