Skocz do zawartości

Hatnet.pl - Problemy

Wildu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam niemały problem z hostingiem Hatnet.pl, wykupiłem go na rok, wszystko opłaciłem.

Nie było raczej problemów, byłem zadowolony, po jakimś czasie były problemy, a dokładnie serwer nie odpowiadał na zapytania - właścicielowi po kilku dniach udało się naprawić problem i już było ok, niestety nie do końca... Od ok tygodnia ta sama sytuacja, lecz nie ma żadnego kontaktu. Strona hatnet.pl niedostępna, na GG zero kontaktu, a e-mail'a czy tel. nie mam, szukałem jakiegokolwiek kontaktu, lecz bez rezultatu.

Może ktoś korzysta/korzystał z usług tej firmy i ma gdzieś dane kontaktowe ?

Witam!

HatNet.pl należy do firmy Eron.pl

Adres: ul. Ogrodowa 31, 34-400 Nowy Targ

Telefon: +48 500-592-825

Też mam problem z HatNet.pl... szczęście, że w czasie między awariami zdążyłem zgrać pełne backupy... Dzisiaj tam zadzwonię, zobaczę co mi powiedzą...

Ogólnie to myslę o zwrocie wpłaconej kwoty... najwyżej będziemy się targać po sądach :P

Pozdrawiam

Piotr

Niestety... Orange poczta głosowa...

Ps. Hosting kupiłem na aukcji Allegro od użyytkownika SiwyClub... Proponuję zabrać się za tego Pana, ale razem, czyli mówiąc krótko - nawiązać kontakt z użytkownikami Allegro - oszukanymi przez wspomnianego wcześniej Pana (kwota oszustwa będzie wyższa - zapewne będzie kwalifikować się już jako przestępstwo), no i złożyć zawiadomienie gdzie trzeba. Oj czuję stalowe kraty ;)

Pozdrawiam

Ps2. Jutro skontaktuję się z kumplem posiadającym wiedzę prawniczą, oceni jakie mamy szanse i co da się ewentualnie zrobić...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności