Skocz do zawartości

tradedoubler - wypłata pieniążków

nocentis

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam dość banalne pytanie w zakładce Edytuj dane dotyczące płatności na ostatniej pozycji jest pole hasło i nie wiem co tu za bardzo wpisać, ponieważ hasło do banku nie działa?

P.S

wfaq'u jest jeszcze jedna pozycja

Dlaczego nie otrzyma?em jeszcze p?atno?ci od firmy TradeDoubler?

Sprawd? czy wprowadzi?e? swoje dane rachunku bankowego.

Jest tam formularz bez tego nieszczęsnego pola hasło ale nie można zapisać wpisanych tam danych, brak buttona zapisz a enter nic nie daje.

[Pozdrawiam Michał ] Jesteś z Poznania - zapraszam agencja interaktywna poznań i pozycjonowanie stron poznań i tworzenie stron poznań.

Fakt :P

Dzięki wielkie, słuchajcie jak się przed chwilą zorientowałem TD cyklicznie co miesiąc wypłaca sianko jak jest to możliwe?

[Pozdrawiam Michał ] Jesteś z Poznania - zapraszam agencja interaktywna poznań i pozycjonowanie stron poznań i tworzenie stron poznań.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności