Skocz do zawartości

Katalog stron nKatalog

Rak115

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ładny, ładny, ale po co taki wielki ten top. U mnie zajmuje to 3/4 ekranu. Zauważyłem, że zapanowała moda na takie wielgachne nagłówki...

netkat_logo_male.png.55f9093b88d31963c3c86caf4ab7bc2f.png  - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu!

Duży top pojawia się tylko na stronie głównej - ciekawe rozwiązanie.

Nie zauważyłem wcześniej. Faktycznie super sprawa. Wygląda świetnie.

netkat_logo_male.png.55f9093b88d31963c3c86caf4ab7bc2f.png  - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu!

zarabisty pomysl z topem by byl tylko na glownej

ps general czy ta lista vip katalogow jest ogolnie dostepna? :)

edit: chcialem chwalic katalog ale po dodawaniu mam dosc, platny, wymagany link zwrotny a jak juz to min pr2. przeciez to ledwo co powstala strona!

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

edit: chcialem chwalic katalog ale po dodawaniu mam dosc, platny, wymagany link zwrotny a jak juz to min pr2. przeciez to ledwo co powstala strona!

Dzięki Flanker i Pandha za opinie dot. dodawania wpisu. Obecnie ustawiłem od pr1, mam nadzieje, że teraz będzie to dobry wybór jak na początkujący katalog. Gdy było pr0 miałem strasznie dużo wpisów z błędami, reklam więcej niż tekstu, (ogólnie łamały regulamin). Jeżeli ktoś nie łapie się w poniższe przedziały, zawsze może dodać link zwrotny :)

W ramach 'rekompensaty' niedługo pojawi się kilka kodów Premium. :)

1. wylacz captcha dla wpisow platnych, bot smsa nie wysle wiec bez kodu sie nie doda !!

2. "będziesz mógł wstawić 1 dodatkowe linki" lepiej bedize brzmialo "1 dodatkowY link" to jest kolo pola opisu

3. w regulaminie dobrze gdyby linki do dotpay (regulamin i reklamacje) otwieraly sie w nowym oknie/zakladce !

4. troche drogo, sensowne byloby 1,22pln za podstawowy platny i powiedzmy 2,44 za premium, inne mnie nie interesuja bo nigdy tych po 10-20 zl nie dodaje

Wedding Photography Edinburgh

Artykularnia - skrobnij coś i opublikuj

UK Websites Directory - UK Only

1. wylacz captcha dla wpisow platnych, bot smsa nie wysle wiec bez kodu sie nie doda !!

2. "będziesz mógł wstawić 1 dodatkowe linki" lepiej bedize brzmialo "1 dodatkowY link" to jest kolo pola opisu

3. w regulaminie dobrze gdyby linki do dotpay (regulamin i reklamacje) otwieraly sie w nowym oknie/zakladce !

4. troche drogo, sensowne byloby 1,22pln za podstawowy platny i powiedzmy 2,44 za premium, inne mnie nie interesuja bo nigdy tych po 10-20 zl nie dodaje

Dzięki miszaqq -> Bardzo cenne uwagi :) 3 pierwsze punkty już zrobione :) Jeżeli chodzi o ceny, wpis podstawowy i dla katalogów obniżony do 1.22zł. (Resztę cen przeanalizuję ponownie.)

Jeden z ładniejszych katalogów.

Czy pod głównym logo katalogu "NKATALOG" podpięty jest jakiś link?! W Google Chrome po kliknięciu w logo dostaje komunikat, że strona nie istnieje (link: https://nkatalog.pl%20alt%3D/), w Firefoxie logo nie jest podpięte pod żaden link (nie można w niego kliknąć).

Dodaj w "Internet i komputery" podkategorie blogi :).

Jeden z ładniejszych katalogów.

Czy pod głównym logo katalogu "NKATALOG" podpięty jest jakiś link?! W Google Chrome po kliknięciu w logo dostaje komunikat, że strona nie istnieje (link: https://nkatalog.pl%20alt%3D/), w Firefoxie logo nie jest podpięte pod żaden link (nie można w niego kliknąć).

Dodaj w "Internet i komputery" podkategorie blogi :).

Zjadło mi jeden znaczek " i link nie działał. Poprawnione :) Kategoria aktywowana. Dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności