Skocz do zawartości

Katalog stron nKatalog

Rak115

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przemoderowane :) Jestem mile zaskoczony jakością wpisów, niemalże wszystkie opisy były względnie unikalne (mieszarka, 3 lub 4 wyniki z google). Jeden wpis musiałem odrzucić z powodu powielonego kilkanaście razy tego samego opisu.

Kod się przydał. Dzięki. Chciałem dodać też stronę, która w nazwie ma "nick" ale niestety wycina.

Z tego wszystkiego zapomniałem aktualizować katalogu do 1.42. Właśnie to wykonuje, spróbuj ponownie za 30minut :)

Jest jakiś problem z rejestracją? Bo coś mail nie dochodzi :)

Być może to wina Twojej skrzynki. Do mnie na gmail przychodzi mail, sam przed chwilą spróbowałem się zarejestrować :) Ewentualnie, nawiązując do tego co napisał lukas22333 może istniał jakiś problem z wersją 1.4 która była zainstalowana na serwerze... teraz jest najnowsza, i problemów nie powinno byc.

Dzięki za aż 40 wpisów! Wszystkie bardzo wartościowe i mające unikalne opisy! Odrzucone zostały tylko dwie strony -> ze względu na opis występujący w prawie niezmienionej wersji w wielu katalogach. :) Niebawem następne promocje!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności