Skocz do zawartości

Katalog ślubny

Sezuza

Rekomendowane odpowiedzi

Ciężko będziesz miał zapełnić go treścią. Ale cieszę się, że mimo to takie katalogi powstają. Nie wiem czemu ograniczyłeś opis do 350 znaków. Poza tym mimo, że wpisałem 341 to pokazało się, że opis za długi i musiałem skrócić.

Hej.

Hm... Sprawdziłem ustawienia, są OK. Dodałem teraz wpis z dokłądnie 314 znakami - przyjął..

Możesz sprawdzić jeszcze raz? Musiałbym to zgłosić do Generała - może skrypt gryzie się przy jakiś ustawieniach?

A dlaczego 350?

Moje katalogi są restrykcyjnie moderowane, staram się, aby każdy opis był inny. Wzoruję się na takich katalogach jak Gwiazdor czy Katalok :P

Możesz sprawdzić jeszcze raz? Musiałbym to zgłosić do Generała - może skrypt gryzie się przy jakiś ustawieniach?

A dlaczego 350?

Zrób aktualizacje do 1.3 albo poczekaj jeszcze trochę na 1.31 :P

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Dodawałem dwie strony i za każdym razem miałem problem jak zbliżyłem się do granicznej liczby znaków. A co do 350 znaków to według mnie nie wpływa to dobrze na jakość katalogu. Każdy wie, że kontent to król. Oczywiście rozumiem unikalność opisów ale więcej treści to z reguły większy LT a większy LT to więcej UU, więcej UU to mocniejszy katalog. Ale to tylko moja opinia;)

Jak możesz to przemoderuj katalog to go podlinkuję.

Fakt. jednak wszyscy dodają wszędzie to samo. Ja chcę mieć katalogi na poziomie Gwiazdora, które mają unikalne opisy, krótkie - nawet kilka słów. A wyskakują wysoko. Wiem, że to daleka droga, no ale :P.

Podeślij może na priva to, co chcesz - a ja to zmoderuję i wrzucę do katalogu ;)

Ja chcę mieć katalogi na poziomie Gwiazdora

to daleka droga :P u niego sa takie same opisy jak u nas i tyle ... jest starszy wiec zawsze bedzie wyżej ... no prawie zawsze ;):D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

(...)"Na chwilę obecną jest to jeden z najbardziej dokładnych katalogów stron ślubnych, o czym możesz się sam przekonać przeglądając jego zasoby. "(...) :) :) :)

Statystyki katalogu:

* Stron: 10

* Kategorii: 14

* Podkategorii: 176

woow - ciezko by bylo zorganizowac slub z taka iloscia dostawcow, zmien to przynajmniej do czasu az bedziesz mial tak ze 200-300 wpisow, to moze wowczas bedzie mialo to jakis sens, bo tak to jest smiechu warte

Wedding Photography Edinburgh

Artykularnia - skrobnij coś i opublikuj

UK Websites Directory - UK Only

Dokładnych = rozbitych na kategorie i podkategorie. Dokładny nie znaczy największy :)

176 podkategorii --> nie wiem czy NAJ w sieci, ale fakt, dobrze rozbudowany :) Szablon ładny, przejrzysty za co +. Jeżeli zapełni się treścią, będzie świetnym katalogiem.

Zauważyłam, że ma reklamy z google. Na początku jest mało odwiedzany katalog więc nie boisz się, że mogą Twoje konto zablokować? tzn. głównie chodzi mi o to, że możesz mieć kliknięcia z małej ilości różnych IP.

Piszę bo też myślę nad tymi reklamami lub programem.

A tak to katalog będzie przydatny:)

Z adużo nowych katalogów ma reklamy Google od początku.

Są nawet dwie szkoły: 1) reklamę dawać wtedy, kiedy jest duży ruch 2) od początku, jak jest dobrze wkomponowana.

Ja należę do "drugiej opcji".

Zresztą - ludzie już klikają, więc chyba jest OK :)

Dzięki za informację co do katalogu. Sporo jeszcze pracy - więc wszelkie uwagi mile widziane !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności