Skocz do zawartości

Na czym polega wynajem punktów ?

Kleszcz

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
To może inaczej, od czego zależy ilość potrzebnych punktów?

podziel sobie pkt przez cene i bedziesz mial ilosc pkt warte 1zl

nastepnie sobie ocen ile chcesz przeznaczyc na pozycjonowanie i powoli zwiekszaj 'kwote' od 1zl do twojego maximum lub do czasu uzyskania zadowalajacego efektu

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

To może inaczej, od czego zależy ilość potrzebnych punktów?

Podam Ci życiowy przykład ktory pozwoli Ci wyliczyć mniej więcej ilośc potrzebnych punktow np dla systemu e-weblink.com

Dopalanie wpisów w preclach i katalogach to koszt ok 1000 pkt na linka na okres 10 dni

Kopanie fraz Long Tail to koszt 1000 pkt miesiecznie

Jeżeli robisz "średnią fraze" dla świeżej domeny to zaczynasz od 1000 pkt miesiecznie i co dwa tygodnie podnosisz o 100%

Marketing internetowy dla firm

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Witam.

Czy jeśli chciałbym zakupić od kogos takie punkty miesiecznie to jak to wygląda przy pozycjonowaniu strony z filmami online?

Powiedzmy ze mam 2 główne frazy i z 4-5 innych mniej waznych potrzebnych do long tail....

Mozecie coś doradzić ile miesięcznie musiałbym kupować pkt i w jakim programie?

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności