Skocz do zawartości

Aktualizacja PR

marczio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
dopiero się jeden skończył

No i Adam musiał zgasić. :(

Weeeeeźcie, ludziska, to już jest chyba setny temat o aktualce PR...

Idźcie se kurde w piłkę pograć... czy z dziewczyną pobawić... czy jej sobie poszukać... czy coś...

A nie że siedzicie przed komputerami i patrzycie godzinami w ten mały zielony paseczek... :P

Komputer zżera prąd. Żeby był prąd, trzeba go wytworzyć. Jego wytworzenie powoduje emisję CO2 do atmosfery. Im dłużej siedzicie przed komputerami, tym bardziej trujecie środowisko!!!

;)

no to co kledzy kolejny temat na 100 stron ;) o tematyce aktualek pr ;p

tutaj nie ma z czego szydzić, sprawa jest na tyle istotna że można by było napisać z niej prace doktorską np pod tytułem: " Wpływ oczekiwania na akutalizacje PR na życie seksualne w domu"

Marketing internetowy dla firm

Aktualizacja PR odbywa się cały czas, a nie co jakiś czas. ;)

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

teoretycznie cały czas ,bo ja wczoraj dostałem pr2 na jedną stronkę ,ale motyw polega na tym że przy wiedzieć kiedy bedzie update żeby zaspokoić ciekawość ;]

cały czas są updaty ,ale co z tego jak tylko kilka nielicznych stron jest dziennie updatowanych

https://dobree.pl - śmieszne cytaty :)

Panowie wczoraj dostałem pr1 na nowej domenie, której jeszcze nie pozycjonowałem i widnieje na niej tylko napis : strona jest w trakcie budowy - przepraszam.

Czy to normalne ? Czy może to jakoś zaszkodzić domenie? boje się że to za szybko i Google może wyciągnąć jakieś sankcje z tej mojej domeny.

Doradzcie prosze!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności