Skocz do zawartości

e-shell.pl

stilly

Rekomendowane odpowiedzi

A co ma się do tego co zacytowałeś? Automat mi konta nie zakładał tylko właściciel.

A co do fv i paragonu nie chodziło mi o bank tylko o zwykły sklep przy banku sprawa inaczej wygląda.

Polskie wsparcie serwerowe i komputerowe - Outsourcing IT, instalacje smarthome i sieci komputerowe. Poznaj nasz Blog z nowinkami IT oraz najlepsze darmowe oprogramowanie RustDesk do zdalnego dostępu.

Jak napisał graft, jeśli taki jesteś pewny swoich racji, to wytocz mu proces (żaden UOKiK się tym nie zajmie).

Ja Ci tego nie udowodnię, ale na 100% jestem pewny, że sprawę przegrasz, lub jeśli wygrasz, to i tak stracisz na tym x-wielokrotność tego, co teraz zapłaciłeś.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Ok byłem tylko ciekaw opinii.

arek_inc sorry za sprzeczkę ale za bardzo mnie nosi i to tyle.

Polskie wsparcie serwerowe i komputerowe - Outsourcing IT, instalacje smarthome i sieci komputerowe. Poznaj nasz Blog z nowinkami IT oraz najlepsze darmowe oprogramowanie RustDesk do zdalnego dostępu.

To miało być wyłącznie pod małą usługę więc nie widziałem potrzeby kupowania VPS lub dedyka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności