Skocz do zawartości

szybka indeksacja???

jacenty

Rekomendowane odpowiedzi

To była kolejna tajna metoda pozycjonowania, więc niestety nie może się nią podzielić :)

Normalinie cekałem do 2 dni aby cały serwis zindexował.

Kurcze, naprawdę chciałbym, żeby cały serwis indexował mi się w 2 dni. Pochwal się jak tego dokonałeś, bo jestem ogromnie ciekawy ;) Poza tym, ile podstron miał ten serwis?

Dała matka rozum? To kombinuj.

Ile ok 150 ma początek :). mam zamiar rozbudować serwis do 500 podstron nie licząc forum, katalogu itp.Tylko czyste strony hehe ;). Moja metoda jest nieznana dla wilu ludzi i narazie jej nieopublikuje ;). Może kiedyś bo to nie jest jeszcze taka sprawdzona.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Ja w Twoją metodę nie wierzę ani w to, że godzine no bota czekales...

Wolny kraj każdy uważa jak chce. Wiesz mi na tym nie zależy żebys ty mi wierzył. JAk by tak nie było to bym nie pisał szkoda klawiaturki ;).

Smile widze, ze sie nie dałeś... Smile

Nie było mnie wczoraj cały dzień wiec nie napisze ci posta z kąś z kąd nawet kom nie ma zasięgu ;)

• 2 tygodnie później...

Hehe ty to pierwszy na czyjeś metody, a jak przeczytałem jeden z twoich postów to muwiłeś żeby nie zdradzalił żadnych technik, może lepiej to przytocze żeby nie było: "Majkel, Rafal prosze Was nie zdradzajcie metod, ktore naprawde dzialaja" :spam: (Bez komantarza)

Sorki za szczerość ale jaka prawda taka prawda B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności