Skocz do zawartości

Nowy preclik - zapraszam

ayo123

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj postanowiłem zainstalować własnego precla na mocnelinki.

Oto co powstało: https://blog.exofire.net/

-Wpis minimum 1000 znaków

-Wpis unikalny

-Wpisy moderowane

-Wpisy poprawne językowo

-Wpisy nie łamiące prawa polskiego

Dodatkowo napisałem moduł, który wysyła pingi do 80 serwerów zaraz po dodaniu wpisu.

Prosze o dodawanie wpisów, aby katalog nie świecił pustkami oraz zapraszam do komentowania.

Pozadrwiam ayo123

Uwaga, instalacja skryptu pod tym adresem nie jest jeszcze zarejestrowana, proszę się zarejestrować

Coś Ci się chyba posypało. To pojawia się po wywołaniu strony głównej.

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

Tak wiem o tym. Pracel jeszcze nie jest zarejestrowany. Jak tylko będzie to mozliwe to zarestruje i usune.

Może najpierw skończ stronę, dopracuj, a potem zapraszaj do dodawania wpisów.

netkat_logo_male.png.55f9093b88d31963c3c86caf4ab7bc2f.png  - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności