Skocz do zawartości

[Wykonam] Graficzną reklame, plakat, ulotke oraz estetyczne strony internetowe.

schecter

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. :)

Chciałem zaoferować Państwu wykonanie reklamy/plakatu/ulotki lub innego rodzaju projektu prezentacji graficznej. Dotychczas wykonałem na zlecenie już kilka tego rodzaju reklam, były to zazwyczaj duże reklamy przeznaczone do "trójkątów" (takich jak stoją przed wieloma sklepami).

Zdaje sobie sprawę z tego ze grafika którą wykonuje nie jest na w pełni profesjonalnym poziomie, jednak mam już kilka lat doświadczenia w dziedzinie grafiki reklamowej oraz internetowej i myślę ze projekty przeze mnie wykonane cechują się ładnym i estetycznym wyglądem, oraz przede wszystkim okazyjną ceną!

Każde zlecenie omówię indywidualnie ze zleceniodawca poprzez e-mail. Ustalimy rozmiar, treść jaka ma widnieć na reklamie oraz cenę. Projekt reklamy wyśle na e-mail w formacie .psd (Photoshop) dzięki czemu będzie on w pełni możliwy do edycji oraz w bardzo dobrej jakości. Z uwagi na to ze reklama graficzna to rzecz która trzeba zobaczyć, poniżej przedstawiam moje dwa ostatnio wykonane projekty. Obie reklamy były robione pod "trójkąty".

reklamaduza.jpgreklamastalbud.jpg

Formą reklamy może być tez strona internetowa. Oferuje także tworzenie w miarę prostych, ładnych i estetycznie wyglądających stron internetowych. Strony robione przeze mnie wzorowane są na szablonach które modyfikuje odpowiednio na potrzeby klienta oraz dodaje do nich elementy graficzne stworzone przeze mnie (np. duży, górny baner z nazwa czy logiem firmy). Na stronę dodaje tekst oraz wszelkie podstrony, zdjęcia itd. które zażyczy sobie zleceniodawca. Tak samo jak w przypadku reklamy, zlecenie omówię z każdym indywidualnie, ustalimy zawartość strony, ilość podstron oraz cenę. Prosta i estetyczna strona jest świetna wizytówka małej firmy.

Zainteresowanych moimi usługami proszę o kontakt, oto mój e-mail: 9c9b7d666a668c3c72c7967ed919fff0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności