Skocz do zawartości

[sprzedam] Sklep internetowy z grami komputerowymi

hajer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Mam do sprzedania sklep internetowy z grami na PC i konsole www.born2play.pl

Co sprzedaję:

1. Oprogramowanie sklepu. Sklep jest oparty na skrypcie Shoper w wersji Expert. Więcej szczegółów na temat oprogramowania na stronie internetowej www.shoper.pl. W ramach sprzedaży zapewniam instalację najnowszej wersji. W chwili obecnej sklep nie działa na najnowszej wersji co może wiązać się z drobnymi błędami. Za skrypt zapłaciłem 899 zł.

2. Bardzo fajną, ciekawą i powiązaną tematycznie domenę z PR 1. Domena jest opłacona do 1.09.2010 tak więc do końca pozostało ponad 10 m-cy.

3. Unikalną grafikę wykonaną specjalnie na potrzeby sklepu. Po zakupie udostępniam oczywiście plik .psd (Photoshop). Możemy także podpisać papier o przekazaniu praw autorskich.

4. Sklep w tej chwili jest wypozycjonowany na kilkanaście różnych fraz. Są to frazy typu tanie gry + konsola np: tanie gry na ps2, tanie gry na pc, tanie gry komputerowe. Fraza gry komputerowe jest gdzieś koło 20tki, więc należy nieco się postarać i będzie w top10/top5. Dzięki pozycjonowaniu i optymalizacji stronę odwiedzono w ciągu niecałego roku na ponad 1500 rożnych fraz, tak więc long tail działa :).

5. 8h pomocy technicznej z mojej strony. Dobrze znam ten skrypt, więc mogę pomóc. W grę wchodzą poprawki graficzne czy też jakieś sprawy związane z funkcjonalnością sklepu. Wszystko jest kwestią dogadania.

6. Statystyki dla pozycjonerów xannstat o wartości 50 zł.

Czego NIE sprzedaję

1. Serwera, na którym znajduje się sklep. O serwer należy zadbać we własnym zakresie. W razie czego mogę doradzić lub polecić firmy, z którymi współpracuję.

2. Towaru - wszystko co miałem wyprzedałem, a były to bardzo małe ilości.

Pozostałe informacje

1. Chętnie podejmę się dalszego pozycjonowania za dodatkową opłatą. Jeśli dogadamy się w tej sprawie i podpiszemy umowę to zaoferuję korzystniejszą cenę na zakup samego sklepu.

2. Za dodatkową opłatą mogę sprzedać także zaplecze tematyczne, znajdujące się na 5 ciekawych domenach.

3. Służą radą i pomocą w zakresie posiadanej wiedzy co do zmian odnośnie działania sklepu czy też grafiki.

4. Mogę przekazać kontakty do dystrybutorów gier i sprzętu z jakimi udało się nawiązać współpracę.

5. Nie chcę za to jakiejś mega wielkiej kwoty, jednak nie sprzedam też tego za 1000 zł. Interesuje mnie uczciwa cena. Tak więc jeśli chcesz zaproponować 1000 zł to oszczędź sobie i mnie czasu. Uważam, że domena oraz grafika są ciekawe tak więc liczę na poważne oferty, chociaż jak napisałem wcześniej nie chcę za to miliona złotych :).

Dane firmy:

Internet Wizard Marcin Krzemiński

NIP: 764-255-42-87, Regon: 300733733

ul. Kossaka 110, 64-920 Piła

tel.: 067 351-26-03

Kontakt:

GG: 1134843 (niewidoczny - dostępny zazwyczaj od 8 do 17, czasem wieczorami)

37aed94612ad753030b231c5f5b510ab.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności