Skocz do zawartości

Zdeformowane boksy Adkontekst

meresiak

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Jakiś czas było OK, ale dziś znowu się spotkałem z tym problemem, ale dotyczy to tylko reklam exclusiv. Poza tym chciałbym zapytać, czy jest szansa, aby w najbliższym czasie poprawiła się szybkość wyświetlania reklam. Używam już pewnego kodu, który ma w założeniu przyspieszyć wyświetlanie (gdzieś nawet sami wrzuciliście taką informację), ale jako takiej różnicy nie odczuwam.

Jeszcze jeden przykład deformacji:

510840.jpeg

W związku z tym mam pytanie, który parametr w kodzie reklamy odpowiada za wyświetlanie reklam Exclusiv? Wiem, że można wygenerować nowy kod w panelu, ale u mnie wygodniej byłoby zmodyfikować kod już umieszczony w witrynie.

Nie wiem, czy problem ten nie jest czasem związany z emisją dwóch różnych jednostek reklamowych na tej samej stronie. Zmniejszyłem rozmiar dolnego boksu do dwóch boksów w jednym wierszu, z wysokością 100px. Później chodziłem trochę po podstronach, żeby sprawdzić, czy deformacje w reklamach Exclusiv będą jeszcze występowały, ale na razie wszystko wygląda OK. Dodam jeszcze, że korzystam z przeglądarki Firefox.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności