Skocz do zawartości

katalogstron-seo.com.pl

kristiang

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przede wszystkim ilość linków na głównej... Przemyśl to... Sam wygląd mi się osobiście podoba. Brakuje statystyk katalogu. Ale ilość linków jak dla mnie dyskwalifikuje ten katalog.

netkat_logo_male.png.55f9093b88d31963c3c86caf4ab7bc2f.png  - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu!

Przede wszystkim ilość linków na głównej... Przemyśl to... Sam wygląd mi się osobiście podoba. Brakuje statystyk katalogu. Ale ilość linków jak dla mnie dyskwalifikuje ten katalog.

Katalog będzie miał urodziny za 357dni także linków przybędzie... mam nadzieję

na samym dole 1 link prowadzi do nieistniejącej strony. 404 wywala

A dla leniwych: sprzątanie białystok ;]

A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka

faceplus_banner_234x60_black.png Punkty FanCop od 3pln / 1k

SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596

dopisalbym sie gdyby:

1. byly max 5 linkow z glownej

2. wpis premium z okienkeim kosztowalby max 2pln

ale za 9 zaindeksowanych w Y i 1 BL to nie ma najmniejszego sensu placic 6PLN :lol: jest co najmniej kilka lepszych katalogow gdzie za wpis premium z okienkiem reklamowym, topami w kategoriach placi sie 2pln + vat i tam sie chetnie dopisuje, 6pln to kosmos za taka jakosc !

Wedding Photography Edinburgh

Artykularnia - skrobnij coś i opublikuj

UK Websites Directory - UK Only

A ja mam pytanie - po co dodając swój katalog do innego katalogu wybierasz wpis wyróżniony z backlinkiem skoro po chwili ten link usuwasz?

Tak, bo może się uda? Wystarczy wybrać wpis darmowy jak się nie chce nic dać od siebie. Dziecinada...

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

A ja mam pytanie - po co dodając swój katalog do innego katalogu wybierasz wpis wyróżniony z backlinkiem skoro po chwili ten link usuwasz?

Tak, bo może się uda? Wystarczy wybrać wpis darmowy jak się nie chce nic dać od siebie. Dziecinada...

Musiała zajść jakaś pomyłka kiedy sortowałem linki, będę podbijał ponownie

Pozdrawiam

Zapoznaj sie z REGULAMINEM przed dodaniem strony. Dodajemy jedynie interesujace starannie wykonane i regularnie aktualizowane strony internetowe. Wpis zostanie odrzucony, jezeli w opisie pojawia sie bledy ortograficzne i stylistyczne.

Jeżeli wymagasz ortografii to może sam się do niej stosuj?...

No i dalej straszna ilość linków (linki+bannery)...

Spółki | Prawo | Sąd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności