Skocz do zawartości

Co z tym zrobić?

Marmar

Rekomendowane odpowiedzi

Popełniłem 3 lata temu taki serwis: https://www.homeexchange24.eu/

Działa, bo działa - nie ma innego wyjścia - pierwszy w Polsce i pod względem liczby zamieszczonych ofert jeden z 20 największych na świecie portali wakacyjnej wymiany domów... sprowadzony do roli zapleczówki ;) . Jak się nim jeszcze na bieżąco zajmowałem, to miałem nawet ofertę kupna z Centrum Wszechświata: czyli od jakiejś firmy z Sillicon Valley - z której nie skorzystałem... Teraz wszyscy (włącznie ze mną) o portalu zapomnieli... Ma ktoś może jakiś pomysł, jak go "rozbujać"???

Żeby było ciekawiej: Oczywiście portal jest w DMOZ. Jako jeden z dosłownie kilku komercyjnych portali w Polsce mam prawo używania loga Polskiej Narodowej Organizacji Turystycznej "POLSKA" (mam na to glejt) i na co dzień współpracuję także z Czeską Narodową Organizacją Turystyczną: CzechTourism, której logo też mogę używać na zaakceptowanych przez nich serwisach (vide: www.travelskaner.pl)...

Doradźcie, jak to homeexchange24.eu rozbujać, albo dobrze sprzedać...:) (w razie czego domena homeexchange24.com tez jest moja B))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności