Skocz do zawartości

Strony www oparte o płatne szablony

benusso

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pytanie na temat stron www opartych o płatne szablony możliwe do kupienia na anglojęzycznych stronach, jak uważacie czy zakup takiego szablonu ma sens ? Tzn. czy po przerobieniu, zmianie kolorów, grafiki, można uzyskać z tego atrakcyjny serwis ?

Przeglądałem kilka stron na których są tysiące takich szablonów, czy to nie jest nabijanie ludzi w butelkę a szablony te są kradzione z innych stron i sprzedawane bez żadnych praw do nich ?

Proszę o rady.

Pzdr.

Jeżeli masz zamiar kupic szblon po to by go przerobić to gdzie tu jest sens? Albo kupujesz i wykorzystujesz, albo zlecasz cos pod siebie, albo robisz sam.

Co do pytania o nabijanie ludzi w butelke i handel kradzionymi szablonami, to nie bardzo rozumiem, jeżeli masz podejrzenie, że tak jest to kupujesz tam gdzie jesteś pewny, że szablon jest legalny i tyle, jak masz obawy, to nie kupujesz, chyba proste?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Mam zamiar kupić szablon i dostosować do swoich potrzeb, czyli zmienić zdjęcia może, dodać własne logo, zmienić kolory itd.

Chodzi mi o to że widziałem szablony właśnie z templatemonster do ściągnięcia za free, i nie wiem teraz czy to wiarygodna firma, znacie jakieś które możecie polecić ?

Pzdr

TemplateMonster to najbardziej znany, wiarygodny i renomowany serwis z szablonami. Sprzedawane w nim prace są tworzone przez sprawdzonych grafików i nie ma możliwości pobrania ich za darmo (chyba że z nielegalnych źródeł, jest to jednak bardzo ryzykowne).

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Chodzi mi o to że widziałem szablony właśnie z templatemonster do ściągnięcia za free, i nie wiem teraz czy to wiarygodna firma, znacie jakieś które możecie polecić ?

A co ma PIERNIK do WIATRAKA ?!

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

A co ma PIERNIK do WIATRAKA ?!

Ma to że wiatrak robi mąkę ... itd.

A tak na serio to nie znam tego rynku i chodziło mi tylko o potwierdznie czy to właśnie oni są wiarygodni czy nie, tylko tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności