Skocz do zawartości

Inżynierowie informatyki

dMien

Rekomendowane odpowiedzi

Mgr inż.

Studia wiedzy jako takiej same nie dają, one uczą myśleć. A to kochani jest dużo, patrząc na niektórych moich znajomych :D

POzdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

imo studia tylko zaoczne, pon-pt praca, zdobywanie doświadczenia (właśna firma / praca na etacie), zarabianie na samego siebie + nauka w weekendy. Może z zaocznych nie wyniesie się tyle wiedzy co z dziennych, ale po 5 latach ma się i PAPIER i DOŚWIADCZENIE, a te drugie cholernie porządane przy poszukiwaniu pracowników... znajomi po studiach narzekają, że muszą dybać na jakieś śmieszne staże 1-2-3 lata, żeby w wieku 27-28 lat zacząć pracować od poczatku i zarabiać śmieszne pieniądze. A doświadczenie zdobywają po ok 5 latach czyli są już po 30tce.

Paranoja ale prawdziwa.

a na etacie jako?

To widać mało pracuje. 160 godzin x 7zł = 1120zł. I to bez sobót.

Poza tym to normalne, że na etacie mało gdzie są kokosy.

mało ... wiecie :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

obecnie inż, a jak "dobrze pójdzie", czyli nie oleje, to do czerwca mgr. w sumie nie chce mi sie tego już robić ale kasa poszła to trochę szkoda by było.

racją jest, że tytuły w informatyce nic nie dają bo i tak chodzi o wiedzę, ale kiedyś może się to przydać a nie chce sobie później pluć w twarz, że mi się nie chciało. jak to się mówi, papierków nigdy nie za dużo

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Ja zakończyłem edukację na całkach. Nikt mi nie wyjaśnił po co mam się ich uczyć. Być może są one jakoś przydatne, ale ja nie widzę ich zastosowania.

Podczas analizy swojej strony rozkładasz elementy wpływające na pozycję na części pierwsze ustawiając im odpowiednie wartości unormowane. Analizujesz stronę konkurencji w ten sam sposób, wynikiem będzie poziom jaki musisz osiągnąć by prześcignąć konkurencję w pozycji. Teraz modyfikując jeden parametr(np. linki) możesz się bardzo prosto dowiedzieć co musisz zrobić by prześcignąć konkurencję.

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności