Skocz do zawartości

Tylko reklamy charytatywne

myszak

Rekomendowane odpowiedzi

Od kilkunastu dni na stronie z Raportami mam komunikat: "Na stronach wyświetlane są reklamy charytatywne, ponieważ Twój numer PIN i/lub numer telefonu nie zostały jeszcze zweryfikowane. Szczegółowe informacje znajdują się na stronie Historia płatności."

Na stronie "historia płatności" nie ma jednak żadnych szczegółowych informacji. PIN wprowadziłem już kilka miesięcy temu i reklamy dotąd wyświetlały się prawidłowo. Osiem dni temu napisałem poprzez formularz do obsługi, ale do dziś nie otrzymałem odpowiedzi i nadal mam tylko reklamy charytatywne...

Ma ktoś jakiś pomysł?

Jak zrobić cydr z jabłek? Przepisy na nalewki domowe smaczne i zdrowe.

i/lub numer telefonu nie zostały jeszcze zweryfikowane

Poszukaj informacji jak zweryfikować numer telefonu, myśle że może rozwiązać problem.

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności