Skocz do zawartości

Inwigilacja Pracowników ?

FiKaS

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zapewne wielu Was zatrudnia pracowników do pomocy przy zapleczu / pozycjonowaniu - nie mam tu na myśli programistów/grafików.

Czy (jeżeli w ogole to jak) zabezpieczyliście swoje dane ? Mam tu na myśli skrypty, listy klientów, frazy itd.

Wiadomo, że taki pracownik pracuje na Waszym oprogramowaniu (skrypty,cms, itd itd) na które wyłożyliście pieniążki, obrabia Wam zaplecze. Tylko jak rozwiązaliście kwestie zabezpieczenia tego aby prócz wynagrodzenia nie wynosił wiedzy/softu z pracy.

Jestem na etapie rozmyśleń na poszukiwaniem studenta, którego zatrudnię stacjonarnie do biura właśnie w celu powiększania/budowania nowego zaplecza (kompleksowa obsługa) i trapi mnie to cholernie :)

Liczę na Was ;)

Miłego wieczoru !!!

Mam ten sam problem - bo sam już nie wyrabiam a rodzina mnie też potrzebuje ;) Syn jeszcze za młody aby mi zaplecze stawiać ;) Zresztą nie skrzywdziłbym go w ten sposób :) Ciężko obcemu zaufać ale siebie też trzeba szanować ;)

Słyszałem coś o stażach, że można na dobrych warunkach otrzymać pracownika i np. mu odpalać jakiś gratis. Jak to z tym jest?

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności