Skocz do zawartości

Tematyka: Kredyty mieszkaniowe

Pozycjoner.pro

Rekomendowane odpowiedzi

tematyce kredytów nie ma już miejsca

dla początkujących osób.

Obawiam się że niestety tak jest :).

100 wejść jeśli chodzi o kredyty to bardzo dużo jeśli będziesz wiedział na czym zarabiać.

Dobry CTR na Adsense i już masz ze 10 klików po 2złote ;). Krótko mówiąc szukaj niszy ;) bo na tych obleganych frazach to lepiej dać sobie spokój.

Tak;

Ma szansę przy założeniu, że serwis pojawia się przynajmniej w pierwszej 20 SERP i userzy szukający już konkretnie kredytu sprawdzają większą ilość ofert, a nie tylko te pierwsze.

Każdy serwis był kiedyś początkującym. Jak będzie przebiegać jego pozycjonowanie zależy od szeroko pojętych działań mających na celu poprawnie jego pozycji, a polegających na sukcesywnym zdobywali linków. Skąd będą pozyskiwane linki jak wiemy zależy od budżetu na ten cel przeznaczonego.

Patrząc na wyniki SERP na zapytanie "kredyty mieszkaniowe" uważam, że osiągnięcie dobrych pozycji jest jak najbardziej wykonalne :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

No ja mam taką stronę w której w ciagu nie całych 4 miesiecy miałem prawie 700 wejść ,ba nawet nie za legalnie linki zdobywałem bo w postach konkretnych tematycznych forów + pw .Wygenerowało mi prawie 300 wniosków wysłanych ze strony i co z tego zaliczone było 4 po 20 zł jedna na 250 i jedna na 1000zł i to pewnie fuksem .Same wejśia i wysyłanie wniosków to jest nic ,żeby oni jeszcze te kredyty brali ?

A co na takich tylko symych klikach w reklame mogę zarobić?

Raczej nie ma się na to wpływu ile osób po wejściu z twojej strony na stronę partnerską dokona kroków które tobie przyniosą zyski.

Możesz spróbować na twojej stronie w przejrzysty sposób przedstawić zalety danego produktu, czasem to daje dobre efekty, niektórzy klienci nie lubią marketingowej sieczki która panuje na stronach docelowych. Możliwe że to przyniesie jakieś efekty, ale nie mam pewności co do tego.

Najlepszym sposobem zwiększenia zarobków jest po prostu zwiększenie ruchu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności