Skocz do zawartości

Kilka tematycznych domen

360photo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

W jaki sposób laik może wykorzystać kilka posiadanych domen z korzyścią dla pozycjonowanej strony

Ma sens zakładanie jakiegoś katalogu (to pewnie wykracza poza moje IT umiejętności :) )

Czy lepiej załozyc presell page na wordpresie i trochę je rozreklamować .

Obie opcje są trochę jak dla mnie zbyt ambitne; w przypadku Presell page będę musiał na samym początku sam go jakoś zapełnić.

Pozdrawiam

Wszystko Panie Kolego odbywa się na ogólnych zasadach pozycjonowania o których już napisano GB danych .... więc jakiej odpowiedzi oczekujesz - wykładu z podstaw pozycjonowania ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

jak presell pages jest dla Ciebie zbyt ambitne to zapłać mi i wykorzystam te domeny jeszcze lepiej niż byś mógł przypuszczać :)

Bo ja nie wiem czego oczekujesz? że jak masz domeny to reszta sama się zrobi? tak bym wnioskował, bo presell pages czy katalog to najmniej pracochłonne rzeczy jakie można sobie wyobrazić.

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

jak presell pages jest dla Ciebie zbyt ambitne to zapłać mi i wykorzystam te domeny jeszcze lepiej niż byś mógł przypuszczać :D

Bo ja nie wiem czego oczekujesz? że jak masz domeny to reszta sama się zrobi? tak bym wnioskował, bo presell pages czy katalog to najmniej pracochłonne rzeczy jakie można sobie wyobrazić.

np coś takiego może być :)

https://www.allseo.pl/

tak tak , ogólne zasady pozycjonowania.

czym przyciągnąć użytkowników sam bym wolał pisać na jakimś lepszym( starszym presell pagu) , praca u podstaw i mozolne samodzielne zdobywanie pozycji bloga plus samodzielne pisanie...

pozycjonowanie to mega cierpliwość

(...)bo presell pages czy katalog to najmniej pracochłonne rzeczy jakie można sobie wyobrazić.

Bzdura. Generalizujesz, zależy o jakim katalogu piszesz. Jeśli o czymś na miarę webmini to prawda nie jest tam dużo do roboty. Jednak jeśli stawiasz coś porządnego to w 20 minut tego nie zrobisz.

Wykonam:

- kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS,

- wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty.

(...)bo presell pages czy katalog to najmniej pracochłonne rzeczy jakie można sobie wyobrazić.

Bzdura. Generalizujesz, zależy o jakim katalogu piszesz. Jeśli o czymś na miarę webmini to prawda nie jest tam dużo do roboty. Jednak jeśli stawiasz coś porządnego to w 20 minut tego nie zrobisz.

widząc ile dziennej takich precli powstaje nawet w ilościach hurtowych to myśl o powodzeniu takiego pojedynczego przedsięwzięcia jest mocno wątpliwa.

jedyne co to domena moze jest dobra :)

dzięki

Jeśli postawienie katalogu jest dla Ciebie wykroczeniem po za Twoją wiedzę IT to jak postawisz presell page na WP?? Jak dla mnie jedyna różnica to taka że za dobry skrypt do katalogu trzeba zapłacić, a WP masz za FREE. Jeśli nie masz pojęcia na temat pozycjonowanie to nie zabierał bym się ani za stawianie katalogu ani tym bardziej PP. PP i katalogów może i powstaje jak grzybów po deszczu ale nich ktoś mi pokaże/powie ile z tym dziesiątek powstałych nowych stron wytrzyma do odświeżenia domeny/serwera, bądź będzie wartymi uwagi i naprawdę wartościowymi??

Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności