Skocz do zawartości

Wzrost.net - nowy katalog

jun_dymek

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do dodawania wpisów do mojego drugiego katalogu. Przed dodaniem strony proszę o zapoznanie się z regulaminem. Wpisy oczywiście są darmowe. Katalog się jeszcze nie zaindeksował, ale jest linkowany i myślę, że lada dzień to nastąpi. Chciałem zaczekać do indeksacji przed ogłoszeniem na forum, ale stwierdziłem, że co tam... :D

Skórka jest piękna :) , ale za jakiś czas pewnie katalog dostanie nowe szaty, tak jak Katalogika. Serdecznie zapraszam. Wpisy tak jak w Katalogice moderuję przynajmniej raz dziennie.

netkat_logo_male.png.55f9093b88d31963c3c86caf4ab7bc2f.png  - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu!

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Żeby już wszystko grało i funkcjonalność była pełna dodałem możliwość wyróżnienia wpisów. Kosztuje to całą złotówkę. Na chwilę obecną płatność za pomocą PayPal. Zapraszam do dodawania. Naturalnie wpis podstawowy nic nie kosztuje ;)

netkat_logo_male.png.55f9093b88d31963c3c86caf4ab7bc2f.png  - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu!

• 3 tygodnie później...

Jakiś błąd się pokazał w czasie dodawania.

Warning: Missing argument 6 for pages(), called in /home/xxx/yyy/wzrost/templates/default_black/sub.php on line 18 and defined in /home/xxx/yyy/wzrost/includes/template.php on line 545

Warning: Division by zero in /home/xxx/yyy/wzrost/includes/template.php on line 547

--

pozdrawiam

rainer

pozdrawiam

Rainer SEO Club

--

Krótkofalarstwo

Hmm. Wcześniej się z tym nie spotkałem. Może Generał się wypowie czy coś w templatce trzeba przerobić czy to chwilowy wybryk serwera...?

Dokładnie tak - zwróć uwagę na to że zmiany opisane w paragrafie:

• Zoptymalizowano gruntownie zapytania do SQL - ilość zmalała o 75% a strona wczytuje się znacznie szybciej

trzeba wprowadzić 2-krotnie tzn. w tych plikach podany kod do zmiany występuje dwa razy - stronicowanie jest u góry i na dole.

W razie problemów służę pomocą na kontakt@seokatalogi.pl

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

• 2 tygodnie później...

Z okazji wiadomego dnia oraz nagrody dla mojego najbrzydszego ;) (wizualnie) katalogu w postaci PR3:

WZROST1

WZROST2

WZROST3

WZROST4

Kody do wpisu premium. Będę wdzięczny za wartościowe strony i wpisy.

Szczęśliwego Nowego Roku.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności