Skocz do zawartości

Jak długo trwa FSB ?

niewolnikG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zdania dotyczące FSB są podzielone ... trzeba sobie wyrobić własną opinię ... ja kilkukrotnie spotkałem się z czymś co mogło być określone jako Fresh Site Bonus lub było po prostu uzyskaniem wysokiej pozycji zaraz po indeksacji :)

Lektura: Definicja FSB - więc może istnieje ... a może to MIT B)

Pozdrawiam :)

Otoz jest, zmien metody linkowania (stale, rotacyjne, szybszy wzrost, wolniejszy wzrost linkow) na kilku domenach i zobaczysz cos dziwnego :)

No to o czym piszesz nie ma nic wspólnego z tym co oznacza FSB

Czym wg Ciebie jest FSB ?

Czasowe pojawienie się nowych stron wysoko w SERP, pozniejszy spadek ;]

Czasowe pojawienie się nowych stron wysoko w SERP, pozniejszy spadek ;]

No to jak to ma się do tego ?

Otoz jest, zmien metody linkowania (stale, rotacyjne, szybszy wzrost, wolniejszy wzrost linkow) na kilku domenach i zobaczysz cos dziwnego :)

Jak juz powiedziałem jutro się zaczyna konkurs, za trzy miesiace będzie wiadomo jak wypadł tutaj FSB

Marketing internetowy dla firm

Jak juz powiedziałem jutro się zaczyna konkurs, za trzy miesiace będzie wiadomo jak wypadł tutaj FSB

Tak sobie myślę, konkurs rusza dzis o 20, jedną z zasad jest zakup nowej domeny, hasło pewnie też będzie raczej takie, by ktoś nie mógł sobie poroboić 301 z jakichs starych domen do ktorych leca linki z tym hasełkiem... A jak tak, to jak Ty chcesz sprawdzić czy istnieje bądź nie FSB?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności