Skocz do zawartości

[mieszkania, wnetrza, itp] zapraszam

gostek_

Rekomendowane odpowiedzi

Skoro jest moderowany to i tak jest w pewien sposób zamknięty ;) Na samym początku nie ma co zamykać, bo lepiej jest dać możliwość publikacji wszystkim zainteresowanym ewentualnie odrzucając kiepski wpis niż mieć pusty serwis.

Po jakimś czasie można wybranym userą nadać status "zaufany" i ich wpisy będą pojawiać się od razu po dodaniu, a innych wstręciuchów zbanować na wieczność ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Grupa "zaufany" to dobry pomysl ;) Po kilku miesiacach dzialania serwisu, juz bedzie jako takie rozeznanie komu mozna zaufac na tyle, zeby wylaczyc moderacje. Osoby takie dostana tez dostep do zamknietych precli tematycznych ktore po nowym roku powstana.

tomekg z dlugoscia artykulu nie zaszalales ;) Przyjalem w drodze wyjatku, bo to pierwszy wpis ;)

Dopalac mozesz w dowolny sposob chocby i swl.

Zapraszam do dalszych wpisow

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Moze powinienem wystawic na allegro :wacko:

Serwis bede linkowal stalymi na frazy meblowe, wiec warto sie dodawac... poki jeszcze mozna :D

PS skrypt lubiany przez gugla, 3 razy zmienialem title i lykal je blyskawicznie.

Myślałem, że z uwagi na porę roku martwy sezon tyczy tylko prac budowlanych, a nie linkowanych wpisów w serwisie tematycznym, ale jak widać myliłem się beeee :)

Tez nie rozumiem braku zainteresowania piowiczow, ale prawde mowiac nie robi mi to roznicy :) Zlecilem katalogowanie, kliki w Ads sa niezle, srednio 0.10 Funta, wiec zainwestuje w artykuly i zamkne/zostawie na wlasny uzytek :)

1. Zrób porządek w tym serwisie: żadnych wpisów testowych, wszystko dopięte na ostatni guzik - również działanie.

2. Odezwij się do mnie.

3. Coś u Ciebie kupię :) i wpis/wpisy będziesz miał naprawdę porządnej witryny i nie "byle jakiej" firmy.

Świece ozdobne - świece na prezent lub do dekoracji
Opakowania kartonowe - opakowania

1 Porzadek jest, wpisy testowe sa potrzebne (powod znany tylko mi)

2 Formularz kontaktowy na stronie :)

3 Kupno =kontakt. Wpisy dodawaj smialo, najciekawsze dostana link na stale na glownej domenie :)

Kurcze - nie chodzi o ochotę, bo ja na nic nie mam ochoty :D

Tylko o to że jeśli cokolwiek dodam do witryny, która nie sprawia wrażenia normalnego serwisu informacyjnego, tylko precla to nie będę miał się czym pochwalić przed swoim pracodawcą.

Serwisy o tematyce budowlanej i wykończeniowej pomimo bessy na rynku - są na topie i poza tym że mogą stać się "zapleczem" to również formą reklamy bezpośredniej - PR, zakładając że zamieszczone treści ktoś przeczyta (ale nie tylko).

W każdym razie to Twoja wizja, nie wtrącam się, ale żadnego artykułu dodać w takiej postaci witryny po prostu nie mogę.

Świece ozdobne - świece na prezent lub do dekoracji
Opakowania kartonowe - opakowania

kikasek Dzieki. Wiem ze wymaga poprawek graficznych, ale to przyjdzie z czasem.

modell marudniku Twoj szef to Twoj a nie moj i jak juz pisalem to wersja beta= nieukonczona :P

Dodano; moze ktos ma pomysl co zrobic z tymi prawymi blokami? Nie daja mi spokoju, takie brzydkie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności