Skocz do zawartości

katalog pr3, zapraszam do wpisow

pandha

Rekomendowane odpowiedzi

ach odpowiem, co mi szkodzi. nie zajmuje sie kredytami, ani ubezpieczeniami. ale zdarzalo mi sie ze dostawalem po 50 dziennie jakiegos gowna z dwoma podstronami i mnostwem bannerow i linkow z mbanku, itd. mam dosc tego syfu wiec dodaje te strony tylko i wylacznie jako platne wpisy w nadzieji ze jak ktos ma wydac 1 zl to nie doda mi smiecia zrobionego w 3 minuty. zywotnosc takich stron tez jest krotka. jesli komus to nie odpowiada to narka, mam to gdzies. reguly dodawania sa jasne. nie ma stron z PP (za darmo), na darmowych hostingach, hazardu, spamu, precli, itd i nie ma czym sie podniecac ani grozic ze ktos mi nie doda nawet na za darmo, bo mam to gleboko gdzies. ci co maja dodac i wiedza jak, robia to. koniec gadania.

jak ktos nie jest na tyle wybredny i katalog mu odpowiada, to prosze dodawac strony. wciaz jest za friko. oczywiscie nie dotyczy to "pana ktory sie obrazil i nie doda nic nawet za darmo". w razie problemow prosze poczytac regulamin, zajmnie to mniej czasu niz wyzalanie sie na forum, jaki to jestem zly i bebe.

ps. zet76, prosze podaj mi liste swoich wszystkich wypasionych portali z pp bankiera a z przyjemnoscia zablokuje je w swoich katalogach, zebys nie musial marnowac czasu i sie meczyc z dodawaniem do moich marnych katalozkow olewanych przez googla i traktowanych jak smieci.

pozdrawiam

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
wiec dodaje te strony tylko i wylacznie jako platne wpisy w nadzieji ze jak ktos ma wydac 1 zl to nie doda mi smiecia zrobionego w 3 minuty

noo, to napisz to gdzieś przy okazji darmowych promocji a unikniesz wielu nieporozumień jak wyżej.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności