Skocz do zawartości

Elsto.pl - moderowany SEOkatalog

M_K_S

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki! Faktycznie.

MKS wyślij mi swój email na kontakt@seokatalogi.pl to prześlę Ci poprawkę - widocznie masz jakiś stary plik forms.php bo w defaultowej wersji wszystko działa poprawnie.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Fatal error: Call to undefined function ucfirst_utf8() in /home/muzwar/domains/elsto.pl/public_html/includes/forms.php on line 348

Już powinno być OK.

MKS - aktualizacja do 1.31 w wolnej chwili koniecznie :(

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Nie musiałeś informować wpisokasowywawczów, że u mnie jeszcze można:)

Spokojnie - nie da się - na samym początku wysyłałem uniwersalna poprawkę do wszystkich wersji :(

• 1 miesiąc temu...

Katalog minął już granicę 1000 wpisów (nawet o ponad 300 sztuk;)) ale wbrew zapowiedziom pozostaje on darmowy a płatne są tylko wpisy premium.

Elsto jest naszym najmocniejszym katalogiem. Strona główna i wszystkie kategorie mają PR2 a niektóre wpisy nawet PR3:)

Kilka kodów premium dla userów PIO:

PIO00001

PIO00002

PIO00003

PIO00004

PIO00005

PIO00006

PIO00007

PIO00008

PIO00009

PIO00010

PIO00011

PIO00012

PIO00013

PIO00014

PIO00015

endżoj.

dzieki za kody, ale juz nie ma ;(

oto co masz w kategorii:

Warning: Missing argument 6 for pages(), called in /home/muzwar/domains/elsto.pl/public_html/templates/default/sub.php on line 30 and defined in /home/muzwar/domains/elsto.pl/public_html/includes/template.php on line 545

Warning: Division by zero in /home/muzwar/domains/elsto.pl/public_html/includes/template.php on line 547

i jeszcze:

# Link do strony rotacyjnie w okienku reklamowym - gdzie jest to okienko?

# Powyższe wyróżnienia obowiązują przez 360 dni od aktywowania strony w serwisie - wow!

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Kody faktycznie wykorzystane.

W kategoriach nie widzę błędu o którym piszesz. Dostosowywałem templatkę do najnowszej wersji. Może masz jakiś cache w przeglądarce.

A z tym okienkiem to faktycznie coś nie tak. Najdziwniejsze jest to, że w edycji kategorii nie mogę dezaktywować ten element:/

Co do 360 dni to nie bardzo rozumiem ocb.

A z tym okienkiem to faktycznie coś nie tak. Najdziwniejsze jest to, że w edycji kategorii nie mogę dezaktywować ten element:/

Nie w kategorii tylko grupy. Aby uaktywnić okienko musisz wpierw je włączyć w wygląd w PA -> Konfiguracja -> Wygląd, później przypinasz do niego grupy wpisów w PA -> Konfiguracja -> Grupy wpisów

Co do 360 dni to nie bardzo rozumiem ocb.

No tyle ustawiłeś w Grupach Wpisów - chcesz nieskończoność wstaw 0.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności