Skocz do zawartości

Elsto.pl - moderowany SEOkatalog

M_K_S

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie stresuję:D A właśnie tak miało być ale to long story...

Co okienka to mimo, że mam je wyłączone w konfiguracji to w grupie wpisu za 2 zł jest aktywne "wyświetlaj w okienku reklamowym" i nie da się zaznaczyć nie.

A błąd jest w podkategorii a nie kategorii i dlatego go pominąłem:) Zaraz poprawię...

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Co okienka to mimo, że mam je wyłączone w konfiguracji to w grupie wpisu za 2 zł jest aktywne "wyświetlaj w okienku reklamowym" i nie da się zaznaczyć nie.

To włącz okienko -> wyedytuj grupę zaznaczając nie i następnie wyłącz okienko :D

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

• 2 miesiące temu...

Panie i Panowie, Ladies & Gentleman

Oto przed Wami nowy twór najlepszego grafiko-kodera seokatalogów Raka.

Od dziś jest to prawdopodobnie drugi najlepszy seokatalog:)

Ale dość już tych przechwałek i do rzeczy.

Elsto zyskało nowy pr (4) oraz zupełnie nową, bardzo nowoczesną i oryginalną grafikę. Z tej okazji przygotowałem dla Was kody premium o łącznej wartości > 80 zł.

Jest tylko mała uwaga. Wraz ze wzrostem wartości katalogu (a taki według mnie miał miejsce) wzrasta rygor moderacji wpisów. Od tej pory wpisy moderuje moja kobieta i ona ma większe wymagania dla zwrotu "wartościowy wpis" :)

No to teraz do rzeczy:

Kody Premium:

Pio1 do Pio10

Kody Gold:

Pio1 do Pio5

Kod SuperGold:

Pio1

W zamian za SG liczę na mega dobry i unikalny wpis:)

PS: Napiszcie jak Wam się podoba nowy wygląd. Bo oczywiście te superlatywy to wynik subiektywizmu.

endżoj

Przepchany moim skromnym zdaniem, wcześniejsze raka były lepsze ;) Zdecydowanie lepszy naprzykład vkatalog i wiele innych nie jego, ten to taki jeden wielki bajer, bez usability i estetyki, co nie zmienia faktu, że rak jest naprawde dobry :)

@mpl_nwk - nie żałuje, że kod poszedł do Ciebie:) gratuluję refleksu

@lucas - oczywiście, ze to chciałem napisać. To przez świątecznego kaca mi się coś paluchy na klawiaturze pozawijały

@ilgesu - oczywiście mój opis był ironiczny a w elsto Rak zrobił tylko "lekki" lifting:) Mi się on podoba. Pod względem usability chyba najlepszy z moich katów a bajerów tutaj wręcz nie ma. Prosto i czytelnie. Ale oczywiście z gustem jak z czterema literami:) Każdy ma swoje.

Ja wiem, że Elsto daleko do Twojej pierwotnej wersji katalogu Kwacz.pl :)

No tak, gust każdy ma swój :) A w tym 'bajer' chodziło mi o takie przestawianie na siłę elementów, niekoniecznie gęstość kodu. No a usability pewnie dla niedzielnego netowca będzie perfekcyjny, jednak na mój spaczony gust się tam gubie ;)

Jutro pomęcze troche Twoją dziewczynę ;]

ilgesu na bym na Twoim miejscu tyle nie pił bo pogubić się w takim kacie to aż wstyd ;) przecież tam jest wszystko, duże, wyraźne i z "kierunkowskazami"...

powinniśmy się cieszyć, że powstają takie katy bo jest to unikat w pełnym słowie tego znaczenia a to się ceni.

jak dla mnie to kat na 5+ (nie 6 bo nie mój :))

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności