Skocz do zawartości

Elsto.pl - moderowany SEOkatalog

M_K_S

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
ilgesu na bym na Twoim miejscu tyle nie pił bo pogubić się w takim kacie to aż wstyd :) przecież tam jest wszystko, duże, wyraźne i z "kierunkowskazami"...

Może właśnie dlatego, że takie duże, normalnie mnie to przytłacza :) z alkoholem masz racje, pomyliły mi się przysłowia. Bo to piwo z rana jak śmietana, a na kaca jest powietrze z materaca... a ja na kaca piwo i widzisz co się dzieje z ludźmi.

@M_K_S - musisz mnie wynająć do moderacji żony w takim razie ;)

jest to unikat w pełnym słowie tego znaczenia a to się ceni.

Miód na moje uszy. Raka zapewne też. Zwłaszcza, że mi Twoje katalogi też się graficznie podobają.

Pewnie, że cieszy ;)

Chcę podziękować wszystkim za dotychczasowe opinie i sugestie, które pozwalają się dalej rozwijać :)

Pozdrawiam

To ja się doczepię... vadilacji XHTML nie przechodzi :)

Ale przyznać muszę również, że katalog ładnie się prezentuje.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

@brecol - na zdrowie;)

@Rak - rozwijaj się rozwijaj... bo legenda już w drodze.

@Mar - dzięki za dodanie do listy VIP. Nie wiem jak ludzie ją traktują ale ja się jaram strasznie. Walidacja już "się naprawia" ;)

Ja lubię starsze. Z katalogiem jak z winem. Im dojrzalsze tym lepsze:)

A kilka nowości w przygotowaniu. Niestety kilka z nich to mocno tematyczne spisy, więc znów będą smęcenia.

Ale już niedługo wyjdzie Żywa Legenda Polskich Katalogów;)

Stay tuned

PS: Kody się skończyły ale cfaniaczki z Was:) Większość podpromowała wcześniejsze wpisy a nie taki był "cel" wrzucenia kodów :brawa::D

Następnym razem coś trzeba wymyślić innego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności