Skocz do zawartości

Elsto.pl - moderowany SEOkatalog

M_K_S

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ja zauważyłem coś, co mi się nie podoba. Dodałem stronę do katalogu elsto.pl i dzisiaj dzięki wynikom w Google dowiedziałem się, że katalog elsto.pl jest tłumaczony na kilkadziesiąt różnych języków. Tłumaczony jest także anchor i w związku z tym zyskałem tak naprawdę kilkadziesiąt linków z kilkudziesięcioma różnymi anchorami i wszystko z domeny głównej.

Wydaje mi się, że w takim układzie dodawanie strony do tego katalogu nie ma najmniejszego sensu, bo przecież wiemy jaki jest efekt linkowania tej samej strony różnymi anchorami w obrębie jednej domeny. Ale jeśli się mylę, to może ktoś mnie wyprowadzi z błędu.

Tutaj macie przykład.

Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl

Proszę o kontakt na PW.

• 3 tygodnie później...

UWAGA

Zmienił się taryfikator za wpisy w Elsto.

Nowy taryfikator można zobaczyć w tabelce TUTAJ.

Wpis podstawowy od dziś kosztuje przelewem tylko 2 zł!

Jeżeli ktoś potrzebuje hurtowej ilości kodów do tego lub któregoś z naszych pozostałych katalogów to piszcie na PW lub mail: muzwarpp (a) gmail.com

• 4 miesiące temu...
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (111) in /home/elsto/www/includes/db.php on line 11

Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (111)

Chyba się coś popsuło... i nie dodam sobie wpisu ;)

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności